Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bksahkjdghaFG

ZAPALIŁAM MARIHUANE- NIGDY WIĘCEJ!!!

Polecane posty

Gość bksahkjdghaFG

błagam was nie róbcie tego, oczywiscie jak jest sie na fazie, to jest super swiat sie wydaje kolorowy i jeste fajnie, ja np. nie moglam przestac sie smiac, wszystko mnie bawilo, ale jak tylko to ze mnie to zeszlo zlapalam takiego dola i takmnie zmulilo ze myslalam ze umre...przybita chodzilam nawet nastepnego dnia, nie wiem dlaczego dalam sie namowic wiecej tego nie zrobie...

Gość jakas tak ja,
eee tam ja nie miałam potem doła, teraz bys ie przydało bo zaraz sie zdołuje na maxa:/

Gość bksahkjdghaFG
nie wiem czy wszyscy czy nie wszyscy...ale wiem jedno...NIGDY WIĘCEJ

Gość natka380000344333
ja raz palilam, ale cos nie wyszło :D zawsze sie tego panicznie bałam, nie wiem dlaczego.

Gość bksahkjdghaFG
natka- ale co nie wyszlo? nic nie czulas?

Gość jaracz
ja nie namawiam, powtarzam w kółko pal ziółko... pal ziółko...

Gość cwiczenia z fizyki
Na moim osiedlu nazywamy taką reakcje ja ty miałaś (autor) "zrzutem". To jest naturalne, ponieważ dużo spaliłaś i organizm nie mógł tego wytrzymać i po prostu tak sie czułaś bo organizm był osłabiony. Jeśli będziesz paliła dalej to nic sie nie stanie ale czasem... Najlepiej jak jest sie na fazie to wkręcaj sobie np. "jak fajnie i bedzie jeszcze lepiej", "chce sie czuc jak supermen (albo kto inny)" Nie powinnaś wtedy takiego czegos miec

Gość natka380000344333
tzn . zapalilysmy z kolezanka, ale nic nie czulysmy oprocz jakiegos takiego zmulenia:P

Gość bksahkjdghaFG
nic sobie nie bede wkrecac, bo juz nigdy tego nie zrobie, czuje po tym do siebie jakies dziwne obrzydzenie

Gość bksahkjdghaFG
ja jeszcze zmieszałam z alkoholem, to juz po tem nie wiedzialam czy jestem pijana czy najarana...dziwne to bylo

Gość bksahkjdghaFG
a gastro tez mialam, ale to jedzenie bylo jakies takie gumowe...jadlam jadlam i jadlam i nie czulam ze jem...

Gość bo palilas jakies
gowno a nie prawdziwa maryske, ja tam palilam 100 procentowa i jakos nie mialam tak jak ty

Gość rthrtjrururturt
ej powiedzcie jakie to ejst uczucie? I czy mozna zrobic cos glupiego po marysi? Wszystko sie normalnie pamieta? Mozna zlapac takiego dola i widziec jakies dziwne rzeczy?

Czy się ma czy się nie ma doła po zażyciu jest jakby sprawą wtórną. Najważniejsze jest co dalej. Czy to prowadzi do czegokolwiek dobrego? Zdecydowanie NIE!!!

Gość bksahkjdghaFG
czy mozna zrobic cos dziwnego??? raczej tak, najlepiej zeby wtedy w otoczeniu byly tez trzeźwe osoby albo takie ktore umieją nad tym panować, bo mnie to zdecydowanie przeroslo...ale blagam cie nie rob tego, bo to jest glupie i szczeniackie

"Czy to prowadzi do czegokolwiek dobrego? Zdecydowanie NIE!!!" To jest jak z piciem wódki. Wszystko jest dla ludzi, jeśli ktoś zapali maryhę bądź wypije wódkę okazjonalnie to nic mu się nie stanie. Natomiast jeśli bedzie pić / palić bardzo często to już dobra droga do nałogu. Myślę, że za trawe powinny sie brac osoby dorosłe, niestety dzieciaki wpadają szybko w nałogi i nie znają umiaru.

Gość rthrtjrururturt
ale wtedy mozna nie panowac nad soba? I nie wiem np. biegac nago :D:D

jak ktos chce, niech sobie jara, byle nie za czesto.widzialam co robi z czlowieka zbyt czeste palenie ziola i nikt mi nie wmowi ze nie ma efektow ubocznych. dodam jeszcze ze polskie ziolo jest strasznie slabe, palilam holenderskie i jakas masakra, myslalam ze mi serce zaraz padnie, chyba nigdy w zyciu tak szybko mi nie bilo.

Gość bksahkjdghaFG
miałam też takie uczucie jakbym byłam w filmie, albo tylko w swojej wlasnej prywatnej przestrzeni...a wszyscy inni byli oddzieleni jakims szklem...jednym slowem masaaakra

Gość bksahkjdghaFG
czy mozna biegac nago??? nie raczej nie, to jest inaczej niz po alokoholu, po procentach czlowiek nie kontaktuje i robi glupoty a tutaj jakos niby sie dziwnie czlowiek zachowuje gada dziwne rzeczy( ja gadalam takie glupoty ze masakra) ale jeszcze wie co robi i ze powinien sie chamować...no nie wiem tego nie da sie opisac

Gość hbiubv
narkotyki sa nielegalne, zgłaszam

z tym uczuciem jak w filmie to tez tak mialam, tzn rozmawialam z kims, a wydawalo mi sie ze to ktos inny mowi:O pojebane

Gość bksahkjdghaFG
no bardzo smieszne

Gość bksahkjdghaFG
albo siedzialam przed znajomymi i mialam wrazenie ze oglądam film, a one są aktorkami, strasznie to dziwne