Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tomido

dlacyego dyiewcyznz ladne nie chce pryzstojnego faceta dlatego ze jest na wozku

Polecane posty

Gość tomido

poznaje dziewczne jedt milo fajnie i proponuje spotkanie i jest odmowa ze ona nie szuka a po tyg widzisz ja z innym za reke. co jest jestem niby przystojny finansowo nie zalezny mam swoje m, itp. kobieta zali sie ze jest sama ciezko jej ma dzecko starasz sie ja poderwac wiesz ze dasz jej wszystko a ona nie chce ciebie tylko macho. po pol roku znowu beczy. cz mzslicie ze facet na wozku nie potrafi dac cos a moze i nwiecej_ tak jest i tu pisza jestem sama szukam itp a co do czego brat pit musi byc

Gość poli27
boszz ale literówki robisz...po drugie wazne tez dlaczego jestes na wózku

Gość liviana85
ja miałam faceta na wózku nie przeszkadzało mi to ze jest na wózku ani to ze nie ma kasy mieszka z rodzicami itp itd kochałam go naprawde bezgranicznie a on? on tego nie docenił krecił z innymi cztował na sex czatach wyrywał panienki i mogłabym wyliczac dalej. wiec niestety wkoncu skonczył sie nasz zwiazek i bynajmniej nie dlatego ze był na wózku...wiec jednak nie wszystkie dziewczyny sa takie jak piszesz. POWODZENIA!!! na pewno znajdziesz kobiete swojego zycia która straci głowe dla Ciebie i bedzie kochała jak nikogo innego:):):)

Gość eh tomido
bo to puste lale som, myślą tylko o tym co zewnętrzne i na tym chcą zbudować coś trwałego a to niestety tak nie działa

Gość trybun na kafe
zycie jest brutalna selekcja najlepszych. o ile dzieki zarciu i medycynie jest nas wiecej o tyle w selekcji facetów przez panny niewiele sie zmienia. Kazdy teoretyczny feler to odpad. Wózek, rozwod, dzieci, malo kasy, brak urody itp itd. Mało która sie przełamie i nie ulegnie ciasnemu mysleniu, wiec biora sobie tych supermenów ktorzy je bzykaja i szukaja nastepnych albo zostaja samotne ze strachu