Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Czarnulinka

Dziewczyny pomóżcie - fryzura

Polecane posty

Gość Czarnulinka

Mam długie czarne włosy, a bardzo chciałabym mieć taką fryzurkę. Nigdy nie byłam u fryzjera i trochę mam stracha jak to wyjdzie, ale nie o to chodzi. Moje pytanie jest takie: ile będzie kosztowała taka fryzurka? http://i53.tinypic.com/k4imb6.jpg Mieszkam w około 50tyś mieście. Dzięki za info.

Gość Czarnulinka
zadna z dziewczyn nie wie??????

Ja za farbowanie , ścięcie i układanie płacę ok .180 zł.

Gość Czarnulinka
O kurcze, dużo :( Tyle że ja bez farbowania, to i tak pewnie niewiele mniej wyjdzie :(

Farbowanie jest najdroższe , a fryzurka fajna ,Niestety , ja mam kręcone włosy ;)

Gość annodominoo
taka mozesz sama sobie zrobic, prostownica i troche zelu i lakieru

Gość annodominoo
no i farba

Gość z myciem i układaniem
ok. 50-70 zł, ale raczej 50 jak miasto 50-tys. ale zastanów się bo jak nie ulożysz tak jak na zdjeciu to takie strąki brzydkie beda ci wisialy

Gość Czarnulinka
annodominoo - no chyba żartujesz że sama mogę sobie taką zrobić. Mam bardzo długie włosy i takie strzyżenie nie jest za proste, zresztą tu powinien wypowiedzieć się fryzjer. Na moje oko cięcie nie jest takie proste. Dzięki za opinie 30zł to maluśko, 50zł to tez spoko cena, ale wolałabym nie zapłacić 150zł :( Liczę że do 80 będę musiała wydać.

Gość aziii
Najlepiej idź do fryzjera ,pokaż jej to zdjęcie ,a ona powie ci ile to będzie kosztowało.Co miasto to inna cena.

Gość Czarnulinka
aziii - tak też zrobię, ale chciałam wiedzieć ciut wcześniej ;)

Gość Szkoda długich włosów
szkoda długich włosów lepiej skróć do wysokości łoatek albo za i każ fryzjerce wycieniować na końcacg i w okół twarzy

Gość terteter
w twoim miescie mysle ze kolo 30-50 zl. poza tym fryzura ta nie jest ladna, mozesz sama tak wlosy ulozyc i obciac. poza tym nie podoba mi sie. taka jakas rozpieprzona.

Gość Czarnulinka
terteter - wiem że jest "rozpieprzona", ale jakbyś całe życie chodziła we włosach niemal do pasa i to równych od góry w dół, niecieniowanych, to miałabyś jak ja dosyć!!!! Chcę coś innego, ciekawego, nie prostego, bo prostoty jak pisałam mam już dość. Może ktoś tu wyżej miał rację, żeby do łopatek ściąć i wycieniować, ale koniecznie chcę cieniowanie i wreszcie raz w życiu grzywkę, taką ciut poniżej oczu i na bok.

Gość Czarnulinka
Wroclovianka - dzięki, bo do Wrocławia mam bliziutko, pomyślę nad tą ofertą.

Gość Czarnulinka
Nawet przyjmijmy jeśli fryzura się nie za bardzo uda, to wierzcie mi, po prostu zepnę włosy w kucyk. Teraz i tak robię to nagminnie, bo mam zbyt długie i wiecznie mi przeszkadzają. Poza tym są grube i ciężkie, wiem że niektóre kobiety marzą o takich włosach, ale przez to że są ciężkie fryzura jest do d**y, bo tak mocno obciąża dół, że jakby to nazwać, włosy mi nie odstają od głowy, bo są zbyt ciężkie i wyglądam jak ulizana Meluzyna, mam już tego dość!!! Chcę im nadać "powietrza" po spodem, dlatego cieniowanie jest konieczne.