Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość julla

czy można kogoś kochać i się nim znudzić?

Polecane posty

Gość julla

Jestem okropnie uzależniona od mojego chłopaka. jesteśmy razem prawie półtora roku, rozstalismy sie juz kiedys i wrocilismy do siebie bo stwierdzilismy ze bardzo sie kochamy.. oczywiscie to on wtedy zerwał, on chcial wrocic, spotykamy sie tylko wtedy gdy on chce, rozmawiamy gdy on chce, piszemy gdy on chce.. nigdy gdy ja chce.. kiedys byl zazdrosny, chcial spedzac ze mna kazda chwile, potem sie zmieniło i teraz jest na odwrot... niedawno powiedzial mi ze mnie kocha ale nudzi go to wszytsko... mamy 18 lat, chcialabym zeby ten zwiazek byl na zawsze, bo mam wrazenie ze to jest wlasnie TEN. teraz probujemy jakos naprawic to , mniej sie widywać itp... nie wiem czy to coś w ogóle da? chcialabym spedzac z nim kazda chwile... miec go ciagle obok, ale go to meczy i nudzi ale zarzeka sie ze kocha.. sama juz nie wiem to jest jakies chore i sie mecze z mysla ze i tak mu sie znudzilam bo on njuz taki jest,... wszystko mu sie szybko nudzi...

Gość trybun na kafe
nie da sie jesc chochla i obzerac miłoscia. Mała lyzeczka smakuje najlepiej, wiec ma byc umiar a nie uzaleznienie i wszystko naraz pod czyjes dyktando...Przesyt i wypalenie jest pewne jak sie za duzo naraz dzieje a wy jestescie jeszcze młodzi wiec nie ma wyroku ze to juz do smierci bedziecie ze soba.Po co tak sie nakrecac i podchodzic bez luzu?:(

Gość julla
chcialabym podejsc do tego z dystansem ale nie potrafie.. nie wiem jak sie cieszyc zyciem gdy go nie ma obok, ciagle placze bo sie boje co bedzie z nami, nigdy nie wiem co mu do glowy przyjdzie... chcialabym zeby jarał sie mna tak jak kiedys, traktował jak kiedys i zeby bylo tak pieknie.. a skoro juz sie mna znudzil to moze jeszcze byc kiedys fajnie? jak dam spokoj ?nie widzielis,my sie tydzien ostatnio i powiedzial ze to za malo zeby zaczelo mu mnie brakowac...