Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość asfasfsagfdgdsg

Mój chytry plan!

Polecane posty

Gość asfasfsagfdgdsg

Coraz bliżej do moich urodzin :P (w lutym kończę 24 lata),a ja coraz bardziej się obawiam.Bo obiecałem sobie że jeśli przez ten rok "nie zaliczę" żadnej dziewczyny to idę na dziwki,ale jakoś im bliżej moich urodzin tym bardziej się zastanawiam i zarazem obawiam całego tego spotkania z ową panią.Może jakieś rady,jak powinienem to rozegrać(iść do burdelu czy do prywatnej pani)??A może nie robić tego i czekać nadal na normalny seks??

Gość dfdhjhgfghgfcx
Ojjj...straciłbyś swoją godność gdbyś poszedł na dzi**i... odradzam.. wegług mnie,zrób to z kimś kogo będziesz kochał,lub do kogo będziesz coś czuł...

Gość lala20
a ja myślę, że powinieneś się ogarnąć z wyglądem i pójść na jakieś kursy randkowe bo w wieku 24lat nie zaliczyć to gratuluje

Gość asfasfsagfdgdsg
dfdhjhgfghgfcx Tak właśnie myślałem jak miałem jakieś 19 lat,a teraz mam już w zasadzie 24 i nie chcę mi się czekać aż znajdę dziewczynę.A chciał bym się przekonać jak to jest.Więc chyba muszę jednak się poratować paniami za pieniądze.

Gość asfasfsagfdgdsg
bazienka Nie powiem jej tego :P

Gość asfasfsagfdgdsg
lala20 Z wyglądem nie jest źle,a kursy randkowe to dla mnie żenada.

Gość a dlaczego ma się chwalić
gdzie był jego siusiak za pierwszym razem :). Baby też się nie chwalą gdzie i co robiły.

Idź i się nie bój, to ona ma się starać a nie ty :) A te które ci odradzają chcą żebyś został prawiczkiem do końca życia, bo pewnie same dały się jakiemuś złapać na jego obiecanki i ładne oczy.

Gość dfdhjhgfghgfcx
widzę,że nie masz za grosz wstydu... ja osobiście bym się nigdy nie odważyła zrobić coś takiego...blehh:O

Gość asfasfsagfdgdsg
dfdhjhgfghgfcx Nie jesteś w mojej sytuacji więc tak naprawdę nie wiesz czy byś była wstanie coś takiego zrobić.

Gość lala20
Żenada ale laski zarwać nie potrafisz kto tu jest żałosny idz na dziwki złap coś wtedy żadna ci już nie da a uważam że płacenie za seks jest zbyt proste,bvedzie przyjemniej jak sam zdobedziesz kobiete

mam znajomego ktoremu taka wizyta pozwolila sie odblokowac, stracil cnote w wieku 23 lat (wlasnie z prostytutka) i od tego czasu poderwal juz okolo 10 kobiet (darmowych). nie masz nic do stracenia, a wiele do zyskania. a kobiety ktore sie tu wpisuja niech się nie ośmieszają.

Gość asfasfsagfdgdsg
lala20 Tylko ja się teraz obawiam zbliżenia z normalną kobietą na której mi zależy bo nie wiem czy jestem w stanie jej dać jakąś przyjemność.A na dziwki pójdę tylko raz żeby się przekonać jak to jest i już mnie tam nigdy więcej nie będzie.

Gość asfasfsagfdgdsg
tajemnica_on No właśnie idąc na dziwki mam taką nadzieje że się w końcu odblokuję.

Gość lala20
ośmieszają się TCHÓRZE wolący płacić jakieś zużytej szmacie za rozdziewiczenie to jest panowie żałosne

Gość asfasfsagfdgdsg
lala20 ośmieszają się TCHÓRZE wolący płacić jakieś zużytej szmacie za rozdziewiczenie to jest panowie żałosne Wiem że to jest żałosne,ale jednak wydaje mi się że jest to lepsze rozwiązanie niż bycie prawiczkiem do 30 jak nie dłużej.

Gość lala20
po dziwce nie jestes w stanie powiedziec czy dalej bedziesz czuł strach przed normalną kobieta bo to dziwka bedzie sie starac bo jej płacisz ... nie ty bedziesz zdobywał kobiete ...

lala nie zabieraj głosu w temacie w którym nie masz pojęcia. ja sam nie korzystam ale potrafię się wczuć w jego sytuację. a autorowi życzę powodzenia - i pamiętaj - nikomu ani słowa bo na wyżej zamieszczonym przykładzie widzisz jak to działa na ekhmmm 'porządne' kobiety ;)

Gość asfasfsagfdgdsg
lala20 po dziwce nie jestes w stanie powiedziec czy dalej bedziesz czuł strach przed normalną kobieta bo to dzi**a bedzie sie starac bo jej płacisz ... nie ty bedziesz zdobywał kobiete ... Ja nie czuję strachu przed kobietą tylko przed seksem z nią bo nigdy tego nie robiłem :P i chce się przekonać jak to jest "być w niej".I ona w cale nie musi się starać bo nie chodzi mi tu o przyjemność z seksu tylko o sam fakt seksu.

Gość lala20
uwierz w siebie ,zdobadz sie na odwage zarwij laske ,zaoszczedzisz kase i sie przy okazji nie zeszmacisz.faceci faktycznie boja sie ze nie zaspokoja kobiet ale nawet w stałych i dlugich zwiazkach kobiety udaja ze im dobrze to nie ma reguły a jak dziwka bedzie udawac ze jej dobrze (bo placisz) to fakt podniesiesz ego ale nie wstyd ci przed samym soba ze wolales zaplacic niż zdobyc sie na odwage ? ...

Gość lala20
tajemnica_on wątpie ze nie korzystasz, bo jak mozna wczuc sie w sytuacje w której nie byłeś xD no chyba że będziesz ;)

Gość lala20
nie byłam wyobraź sobie bo gdybym była to bym go namawiała by poszedł na dziwki zeby wspomógł "koleżanki" chodzenie na dziwki uwazam za tchórzostwo,z reszta bycie dziwką te z :) ale ciebie pewnie nie jedna szmata ogoliłą z kasy i teraz kolejnego nieszczesnika namawiasz zebys nie byl sam ;)

Gość asfasfsagfdgdsg
lala20 Pewnie że nie jestem z tego dumny że nawet o tym myślę żeby iść do dziwki,ale czuł bym się strasznie zażenowany i nie wiem jakbym sobie z tym poradził jakbym nie sprostał w tym moim pierwszym razie z normalną dziewczyną.Ja chcę po prostu sprawdzić jak się sprawdzę,mimo iż wiem że dziwki nie zadowolę,ale nawet nie mam takiego zamiaru.

Gość lala20
Moze nie pojmujesz istoty samego seksu ... w seksie nie chodzi o sam fakt bycia w partnerce,sprawdzenia sie... nawet jesli "sprawdzisz sie " z dziwką moze ci nie wyjść z normalną dziwczyna bo : bedzie ci sie bardziej podobac,bedzie ci na niej zależeć,bedziesz ja kochał...

Gość asfasfsagfdgdsg
up

Gość ffdgdf
niech idzie na dziwki. tez mu to radze i jestem kobieta. lepiej zeby mial to jak najszybciej z glowy bo myslenie o tym seksie i presji mu zyc normalnie nie da! tylko na twoim miejscu bym poszla do normalnej dziewczyny. takiej co sobie chce dorobic, a nie do profesjonalnej kurwy. na czatach sie oglaszaja pod nickami szukam sponsora. przewaznie amatorki. tak mi sie wydaje, nie korzystałam, bo kobieta jestem :P

Gość asfasfsagfdgdsg
ffdgdf No tak właśnie sobie myślałem żeby lepiej iść do takiej studentki co sobie dorabia niż do burdelu.

Gość ffdgdf
zdecydowanie lepszy pomysł. moj kumpel miał podobny problem i mi opowiedzial ze wlasnie tak zrobil. nie bylo to takie chamskie bardzo. najpierw poszli do knajpy na piwo cos zjesc, napic sie i potanczyc, a dopiero potem do domu i sex. te studentki to nawet tak wola. ja np na jej miejscu bym tak wolala

Gość asfasfsagfdgdsg
up