Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 asfasfsagfdgdsg

M贸j chytry plan!

Polecane posty

Go艣膰 asfasfsagfdgdsg

Coraz bli偶ej do moich urodzin :P (w lutym ko艅cz臋 24 lata),a ja coraz bardziej si臋 obawiam.Bo obieca艂em sobie 偶e je艣li przez ten rok "nie zalicz臋" 偶adnej dziewczyny to id臋 na dziwki,ale jako艣 im bli偶ej moich urodzin tym bardziej si臋 zastanawiam i zarazem obawiam ca艂ego tego spotkania z ow膮 pani膮.Mo偶e jakie艣 rady,jak powinienem to rozegra膰(i艣膰 do burdelu czy do prywatnej pani)??A mo偶e nie robi膰 tego i czeka膰 nadal na normalny seks??

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 dfdhjhgfghgfcx
Ojjj...straci艂by艣 swoj膮 godno艣膰 gdby艣 poszed艂 na dzi**i... odradzam.. weg艂ug mnie,zr贸b to z kim艣 kogo b臋dziesz kocha艂,lub do kogo b臋dziesz co艣 czu艂...

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 lala20
a ja my艣l臋, 偶e powiniene艣 si臋 ogarn膮膰 z wygl膮dem i p贸j艣膰 na jakie艣 kursy randkowe bo w wieku 24lat nie zaliczy膰 to gratuluje

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 asfasfsagfdgdsg
dfdhjhgfghgfcx Tak w艂a艣nie my艣la艂em jak mia艂em jakie艣 19 lat,a teraz mam ju偶 w zasadzie 24 i nie chc臋 mi si臋 czeka膰 a偶 znajd臋 dziewczyn臋.A chcia艂 bym si臋 przekona膰 jak to jest.Wi臋c chyba musz臋 jednak si臋 poratowa膰 paniami za pieni膮dze.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 asfasfsagfdgdsg
bazienka Nie powiem jej tego :P

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 asfasfsagfdgdsg
lala20 Z wygl膮dem nie jest 藕le,a kursy randkowe to dla mnie 偶enada.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 a dlaczego ma si臋 chwali膰
gdzie by艂 jego siusiak za pierwszym razem :). Baby te偶 si臋 nie chwal膮 gdzie i co robi艂y.

Udost臋pnij ten post

Id藕 i si臋 nie b贸j, to ona ma si臋 stara膰 a nie ty :) A te kt贸re ci odradzaj膮 chc膮 偶eby艣 zosta艂 prawiczkiem do ko艅ca 偶ycia, bo pewnie same da艂y si臋 jakiemu艣 z艂apa膰 na jego obiecanki i 艂adne oczy.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 dfdhjhgfghgfcx
widz臋,偶e nie masz za grosz wstydu... ja osobi艣cie bym si臋 nigdy nie odwa偶y艂a zrobi膰 co艣 takiego...blehh:O

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 asfasfsagfdgdsg
dfdhjhgfghgfcx Nie jeste艣 w mojej sytuacji wi臋c tak naprawd臋 nie wiesz czy by艣 by艂a wstanie co艣 takiego zrobi膰.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 lala20
呕enada ale laski zarwa膰 nie potrafisz kto tu jest 偶a艂osny idz na dziwki z艂ap co艣 wtedy 偶adna ci ju偶 nie da a uwa偶am 偶e p艂acenie za seks jest zbyt proste,bvedzie przyjemniej jak sam zdobedziesz kobiete

Udost臋pnij ten post

mam znajomego ktoremu taka wizyta pozwolila sie odblokowac, stracil cnote w wieku 23 lat (wlasnie z prostytutka) i od tego czasu poderwal juz okolo 10 kobiet (darmowych). nie masz nic do stracenia, a wiele do zyskania. a kobiety ktore sie tu wpisuja niech si臋 nie o艣mieszaj膮.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 asfasfsagfdgdsg
lala20 Tylko ja si臋 teraz obawiam zbli偶enia z normaln膮 kobiet膮 na kt贸rej mi zale偶y bo nie wiem czy jestem w stanie jej da膰 jak膮艣 przyjemno艣膰.A na dziwki p贸jd臋 tylko raz 偶eby si臋 przekona膰 jak to jest i ju偶 mnie tam nigdy wi臋cej nie b臋dzie.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 asfasfsagfdgdsg
tajemnica_on No w艂a艣nie id膮c na dziwki mam tak膮 nadzieje 偶e si臋 w ko艅cu odblokuj臋.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 lala20
o艣mieszaj膮 si臋 TCH脫RZE wol膮cy p艂aci膰 jakie艣 zu偶ytej szmacie za rozdziewiczenie to jest panowie 偶a艂osne

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 asfasfsagfdgdsg
lala20 o艣mieszaj膮 si臋 TCH脫RZE wol膮cy p艂aci膰 jakie艣 zu偶ytej szmacie za rozdziewiczenie to jest panowie 偶a艂osne Wiem 偶e to jest 偶a艂osne,ale jednak wydaje mi si臋 偶e jest to lepsze rozwi膮zanie ni偶 bycie prawiczkiem do 30 jak nie d艂u偶ej.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 lala20
po dziwce nie jestes w stanie powiedziec czy dalej bedziesz czu艂 strach przed normaln膮 kobieta bo to dziwka bedzie sie starac bo jej p艂acisz ... nie ty bedziesz zdobywa艂 kobiete ...

Udost臋pnij ten post

lala nie zabieraj g艂osu w temacie w kt贸rym nie masz poj臋cia. ja sam nie korzystam ale potrafi臋 si臋 wczu膰 w jego sytuacj臋. a autorowi 偶ycz臋 powodzenia - i pami臋taj - nikomu ani s艂owa bo na wy偶ej zamieszczonym przyk艂adzie widzisz jak to dzia艂a na ekhmmm 'porz膮dne' kobiety ;)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 asfasfsagfdgdsg
lala20 po dziwce nie jestes w stanie powiedziec czy dalej bedziesz czu艂 strach przed normaln膮 kobieta bo to dzi**a bedzie sie starac bo jej p艂acisz ... nie ty bedziesz zdobywa艂 kobiete ... Ja nie czuj臋 strachu przed kobiet膮 tylko przed seksem z ni膮 bo nigdy tego nie robi艂em :P i chce si臋 przekona膰 jak to jest "by膰 w niej".I ona w cale nie musi si臋 stara膰 bo nie chodzi mi tu o przyjemno艣膰 z seksu tylko o sam fakt seksu.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 lala20
uwierz w siebie ,zdobadz sie na odwage zarwij laske ,zaoszczedzisz kase i sie przy okazji nie zeszmacisz.faceci faktycznie boja sie ze nie zaspokoja kobiet ale nawet w sta艂ych i dlugich zwiazkach kobiety udaja ze im dobrze to nie ma regu艂y a jak dziwka bedzie udawac ze jej dobrze (bo placisz) to fakt podniesiesz ego ale nie wstyd ci przed samym soba ze wolales zaplacic ni偶 zdobyc sie na odwage ? ...

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 lala20
tajemnica_on w膮tpie ze nie korzystasz, bo jak mozna wczuc sie w sytuacje w kt贸rej nie by艂e艣 xD no chyba 偶e b臋dziesz ;)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 lala20
nie by艂am wyobra藕 sobie bo gdybym by艂a to bym go namawia艂a by poszed艂 na dziwki zeby wspom贸g艂 "kole偶anki" chodzenie na dziwki uwazam za tch贸rzostwo,z reszta bycie dziwk膮 te z :) ale ciebie pewnie nie jedna szmata ogoli艂膮 z kasy i teraz kolejnego nieszczesnika namawiasz zebys nie byl sam ;)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 asfasfsagfdgdsg
lala20 Pewnie 偶e nie jestem z tego dumny 偶e nawet o tym my艣l臋 偶eby i艣膰 do dziwki,ale czu艂 bym si臋 strasznie za偶enowany i nie wiem jakbym sobie z tym poradzi艂 jakbym nie sprosta艂 w tym moim pierwszym razie z normaln膮 dziewczyn膮.Ja chc臋 po prostu sprawdzi膰 jak si臋 sprawdz臋,mimo i偶 wiem 偶e dziwki nie zadowol臋,ale nawet nie mam takiego zamiaru.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 lala20
Moze nie pojmujesz istoty samego seksu ... w seksie nie chodzi o sam fakt bycia w partnerce,sprawdzenia sie... nawet jesli "sprawdzisz sie " z dziwk膮 moze ci nie wyj艣膰 z normaln膮 dziwczyna bo : bedzie ci sie bardziej podobac,bedzie ci na niej zale偶e膰,bedziesz ja kocha艂...

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 asfasfsagfdgdsg
up

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ffdgdf
niech idzie na dziwki. tez mu to radze i jestem kobieta. lepiej zeby mial to jak najszybciej z glowy bo myslenie o tym seksie i presji mu zyc normalnie nie da! tylko na twoim miejscu bym poszla do normalnej dziewczyny. takiej co sobie chce dorobic, a nie do profesjonalnej kurwy. na czatach sie oglaszaja pod nickami szukam sponsora. przewaznie amatorki. tak mi sie wydaje, nie korzysta艂am, bo kobieta jestem :P

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 asfasfsagfdgdsg
ffdgdf No tak w艂a艣nie sobie my艣la艂em 偶eby lepiej i艣膰 do takiej studentki co sobie dorabia ni偶 do burdelu.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ffdgdf
zdecydowanie lepszy pomys艂. moj kumpel mia艂 podobny problem i mi opowiedzial ze wlasnie tak zrobil. nie bylo to takie chamskie bardzo. najpierw poszli do knajpy na piwo cos zjesc, napic sie i potanczyc, a dopiero potem do domu i sex. te studentki to nawet tak wola. ja np na jej miejscu bym tak wolala

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 asfasfsagfdgdsg
up

Udost臋pnij ten post