Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość maleńka85

meskie ego

Polecane posty

Gość maleńka85

dlaczego facecisa tacy uparci???/ ja i moj narzeczony przeszlismy razem wiel wiele rzeczy mu wybaczyłam zreszta on mi tez bo nikt nie jest idealny a teraz nie zdradziłam nie zostawiłam a obraził sie i nie hcce ze mną byc bo mu nie powiedziałam ze wyszłam z koleżanką jak jego przez jakisczas nie było teraz mysli ze całyczas go kłamałam i w nic nie wierzy wiem ze mnie kocha ale jest taki zły ze nic do niego nie dociera czy wy tez tak macie jak go do siebie przekonac ??? co byscie radzili???

Gość onaona1
no właśnie dlaczego są tacy uparci ???

Gość onaona1
maleńka85 - widziałam ze odpisalas w moim temacie ... ja tez nie wiem co robic :( normalnie dola mam :(

Gość maleńka85
tylko ze on nadwyreżył to zaufanie o wiel bardziej i ja mu wszstko wybczyłam a teraz jak mu o tym moiwie to on mowi ze to dawno było i nie powinnam tego przypominac on wie ze ja go bardzo kocham i moze to wykorzystuje... nie było go kilka miesiecy i na niego wiernie cekałam a teraz jak wrócił to sie tak zachował wiemze mnie kocha bo chcc w sylwestra spedzilismy osobno oczywiscie bo on tak chciał to dzwonił co chile dopytywał itp a cały nowy rok spedzilismy razem do wieczora i było super jak zawsze bo poczułam ze znowu ta złośc go ogarnia na mnie i juz nie było tak miło czym to jest spowodowane to jakas upartość jest i cheć dominowania i pokazania ze toja zrobiłam zle i musze teraz cierpiec

Gość maleńka85
a pocztm to stwierzdiłes ja własnie chciałam spokoju normalnego domu i rodziny przyjełam jego zareczyny bo myslałam ze to ten jedyny....

dlatego napisalem "podswiadomie" ... każda kobieta myśli że szuka normalnego, spokojnego faceta. spokojnych i normalnych facetów w Polsce nie brak. jednak specjalnie rozchwytywani to oni nie są, w przeciwieństwie do "bad boyów"

To obrazanie sie, to zachowanie gowniarza :o Najlepiej niech dorosnie do zwiazku, bo na razie to sie tylko bawi w bycie chlopakiem :( Absolutnie nie ma to zwiazku z meskim ego !

Gość maleńka85
nie wiem juz z czy ma to związek z upartości czy z dziecinnym zachowaniem czy moze poprostu naprawde nadszarpnełam jego zaufanie ale wiem jedno ze traz cierpie i on tez a nie potrafi tego zmienic a ja nie wiem jak sie zachowac bo chce zeby było dobrze co do tego zachowania dziecka to nie wiem jak to ugryz bo wiem co do mnie mowił i wiem co pragnie i do czego dążyliśmy tajemnica_on moze masz racje co do tych "bad boyów" ale serce nie wybiera i jak sie kogos poznaje to nigdy do konca nie wiadomo jaki kto jest a pozniej jest juz troche za późno bo miłość oślepia pewne rzeczy a na poczatku zawsze jest pięknie...

Gość maleńka85
czy ktoś moze mi doradzic i wypowiedzieć????