Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Wkurzonaona

Chamstwo faceta

Polecane posty

Gość Wkurzonaona

Jestem wściekła jak nie wiem co... Miałam w domu imprezę rodzinną, pomijam to że facet z którym jestem 4.5 roku olał to i nie przyjechał bo mu się nie chcialo. przyjechał jak już wszyscy się rozjechali prawie. kiedy sprzątałam nikt się nie ruszył. nawet nikt stołu nie pomógł zlozyc ani go wynieść do 2 pokoju. mimo że w pokoju kilkakrotnie wolałam facetów było ich 3-brat szwagier i mój narzeczony to stół z siostra wynosiłam bo żaden się nie ruszył. mojego mam ochote zabić. dla mnie to przegięcie i chamstwo.

Gość jesteś na tropie
Faceci tacy są. Jak Ci to nie pasuje to powiedź mu ze jest Ci przykro może się zmieni.

Gość khymkhymkhym
No, brawo.... Wlasnie w ten sposob uczycie swoich facetow, ze same sobie ze wszystkim swietnie radzicie a Wasze humorki... hehehe... maja je gdzies. Nastepna raza po prostu po imprezie zostawia sie wszystko na zasadzie "niech zgnije" - to jest wlasnie ich sposob na Was. Dobrze wiedza, ze nie wytrzymacie i posprzatacie. Tak bylo, jest i... niestety bedzie. Prawda? Wiec po co te zale? Do dziela!!! Szczesliwego Nowego Roku!!!

Gość Wkurzonaona
gdybym to zostawiła to moja mama musialaby ten stół tachac z chora ręką do pokoju drugiego. co prawda on tu nie mieszka ale mógłby pomóc. powiedziałam co o tym myślę teraz siedzi w drugim pokoju i sobie tv ogląda. nawet nie przeprosił. niech sobie nie myśli że ją teraz będę mu herbatkę czy kolację robila. ręce ma i wie gdzie kuchnia!

Widocznie wszyscy trzej tam obecni faceci wyznają prostą zasadę o równouprawnieniu - '' morda w kubeł i do garów''.Gratuluję rodzinki i faceta!

Gość Wkurzonaona
jakbym tego z siostra nie wyniosła to mama z chorą ręką by to tachała. powiedziałam co o tym myślę i się chyba obraził bo siedzi sam w 2 pokoju i tv ogląda. nawet nie przeprosił. niech nie myśli że ją teraz herbatkę czy kolacyjkę będę robić. ręce ma i wie gdzie kuchnia

Gość khymkhymkhym
No i wlasnie o to chodzi ;) Dzialanie a wlasciwie jego brak zmusza Twojego faceta do niejakiego wysilku umyslowego a to juz cos... malenki kroczek w wieloletniej szkole zycia/wspolzycia :) Tak trzymaj. Jak spyta co z herbata, to powiedz, ze tez chetnie sie napijesz. I tyle. Nie krzycz, nie marudz, bo NIC nie osiagniesz. Na swoim terenie masz stosowac wobec siebie boskie far niente a wobec faceta dryl. Inaczej przepadniesz w kuchni ze stosem wiecznie brudnych garow i zalem w sercu ;) papusiam i lulam :)

Gość ten typ tak ma
No właśnie, równouprawnienie, tylko zastanawiam się po jaką cholere wy im te śniadanka, obiadki i kolacyjki pod sam nos podstawiacie tak jakby im ręce do tyłków poprzyrastały