Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zaczarowana20

Pigulka,tableta-krótkie pytanie,szybka odpowiedź?

Polecane posty

Gość zaczarowana20

Przyjmuję od niedawna Yaz.Nie pominęłam żadnej tabletki,ale jedna,którą próbowałam połknąć bez popijania wodą rozpuściła mi się w ustach.Połknęłam to co się dało,przepłukałam usta wodą, którą także połknęłam. Czy uważacie,że te niespecyficzne połknięcie tabletki może wpłynąć na jej działanie. Wiem,wiem...dziwne pytanie, ale nigdzie nie mogę znaleźć odp. Poza tym dzisiaj wzięłam 2gą białą tabletkę i w dalszym ciągu nie mam krwawienia...Czy to normalne?

Gość niewierząca czy nie
a co za różnica gdzie się rozzpuści? Ważne że połknęłaś

Gość naatalkaa
Jakoś nie potrafię sobie wyobrazić, że ta tabletka to serio Ci się w ustach rozpuściła, aż taka mała to nie jest, strasznie długo musiałabyś ją tam trzymać, może po prostu nie poczułaś kiedy ją połknęłaś? W to szybciej uwierzę. Bo ja też czasem nie wiem czy połknęłam czy nie, bo nie czuć tego momentu połykania i sprawdzam językiem czy nigdzie się nie przykleiła albo czy czasem nie wpadła do butelki z wodą. Także ja bym się nie przejmowała o to. A co do pytania o krwawienie, to tak, to normalne, bo różnie krwawienie przychodzi, ważne żeby było przy placebo, nieważne której.

Gość zaczarowana20
tabletki yaz są megamałe jak dla mnie. Nie mam porównania bo wcześniej żadnych innych nie brałam. Rozpuściła mi sie bo zbyt długo ją przetrzymałam w ustach a mam gigantyczny problem z połknięciem tabletek bez popicia... :/