Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ffggvghh

Allegro pomocy

Polecane posty

Gość ffggvghh

sprzedałam przedmiot przez kup-teraz sprzedający skontaktował się ze mną ze za aukcję zapłaci poprzez PayPala Napiszcie proszę co to znaczy ?

Gość ffggvghh
napiszcie jesli wiecie

Gość panibasia
umyj syry

PayPal to szybki pośrednik w opłatach. On zrobi przelew i zaraz powinnaś dostać pieniądze, po czym Paypal dopiero potem pobierze pieniądze z jego konta. W sumie w praktyce to nic nie zmienia, a czasem nawet możesz później dostać pieniądze. najlepiej wyłącz sobie tą opcję, bo chyba na Paypal musisz mieć konto i chyba raz w tygodniu przelewają pieniądze, ale nie wiem, bo nie korzystam. Wpisz w Google Pay pal

Gość ffggvghh
szukałam w necie ..... ale nie wiem jak to się ma do allegra czy pieniązki poprostu wpłyną na moje konto czy muszę cos dodatkowo zlecac

Gość zapłaci Ci poprzez
Płacę z Allegro. Dostaniesz inf. od Allegro, kiedy pienidze będą na Twoim koncie w Allegro. Ustaw sobie automatyczne (od 20zł) lub na rządanie. Jak takowego nie masz, musisz wpisać w ustawieniach Płacę z Allegro numer konta i dane do wpłaty. Po kilku godzinach powinny zostanć wypłacone na Twój rach.bankowy.

Gość ffggvghh
znam opcję płacę z allegro , miałam juz takie wpłaty kilkanascie razy ale z Pay pal-em się nie spotkałam czyli to działa tak samo jak płacę z allegro ...Tak ?

Gość działa podobnie
ale ogólnie to z tym jest dużo problemów, za chooya bym sie na paypal nie zgodził, szczególnie, że jest dużo innych normalnych opcji przesłania kasy