Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Werus

Mam duże brodawki sutkowe, ale nie mam prawie wcale sutka...

Polecane posty

Gość Werus

Witam!!! Proszę was o pomoc, ponieważ uważam że moje sutki są dziwne... Otoczka sutka jest duża, w porównaniu do mojej piersi, ale sutka właściwie wcale nie posiadam? Nigdy się tym nie przejmowałam, bo wydawało mi się że mi urosną... Ale teraz kiedy moje piersi przestają mi już rosnąć, brodawki sutkowe mam duże, ale sutków nie mam wcale. I co mnie najbardziej martwi, ostatnio zauważyłam że w tym miejscu gdzie powinnam mieć sutki, występuje ropienie... Nie wiem sama czy to jest związane z jakąś chorobą??? Pomóżcie!!! Proszę o odpowiedzi...

Gość dziadziamroz
Pokaz, to cos uradzimy

Gość dziadziamroz
pokaz, to cos uradzimy

Gość Kamila XXX
Nie pokazuj zdjec swoich piersi na tym forum bo albo sie beda onanizowac albo Cie zrownaja z ziemia. Idz do lekarza z tym ropieniem.

Gość Werus
Nie ma zamiaru pokazywać żadnych swoich zdjęć... zadaje pytanie, to też proszę o odpowiedź... Ale widzę że to forum odwiedzają bardzo nieinteligentne osoby, które szukają tylko nagich zdjęć. Ps. Do jakiego lekarza mam się udać?

Po pierwsze pewnie masz sutki tylko tzw schowane. Polega to na tym ze musisz palcami "wyciągać" sutek. Idź do lekarza domowego ewentualnie do ginekologa.

Gość Werus
"Wyciągać" sutek? Na czym to polega? Bo pierwszy raz o czymś takim słyszę.

Gość mireIIa birelIa
ja mam odwrotnie :(

Werus nie wierzysz zapytaj ginekologa. po prostu łapiesz palcami kciukiem i wskazującym i wystarczy delikatnie nacisnąć. Wiem co mówię bo tak mam.