Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość monika i moje pytanie

Czy powinnam wziąć ze sobą jakieś dokumenty ?????????????????????????

Polecane posty

Jutro idę na rozmowę kwal. Nie było żadnej rekrutacji. Poprostu kiedyś zostawiłam CV w pewnej hurtowni i po świętach zadzwonił do mnie tel abym stawiła się 3 stycznia na 9:00 w firmie. Zaskoczona jestem bo CV zostawiłam ponad 3 m-ce temu. Mam pytanie : Czy wziąć kolejny raz CV ? Czy wziąć poprzednie świadectwa pracy ? Jakieś inne dok ? Sądzicie że lepiej ubrać się w odpowiedni strój czy niekoniecznie. Zaznaczę że z tego co wiem to pracownicy którzy tam pracują nie są osobami jakimiś szczególnie wykształconymi , o bytymi itd ... W końcu to hurtownia spozywcza , nic wielkiego a poza tym koleżanka mi mówiła że nie muszę się tak trząść z tą pracą ale potraktować ją jako przystanek do otrzymania kiedyś lepszej pracy. No to jak z tymi dokumentami ?

chiba to się małpa na gałęzi :D Muszę mieć pewność kochana ;)

Gość najlepiej to
rano zadzwoń, że doszłaś do wniosku, że jesteś za tępa żeby pracować nawet w ich zwykłej hurtowni z nieobytymi i niewykształconymi pracownikami :O

Gość aja aja
wg mnie na rozmowe kwal. nie bierze się świadectw z poprzednich miejsc pracy, etc. możesz ewentualnie wziąć cv i tyle

Gość gbgbrtgbt
ja bym wziela na pewno CV i jesli masz to referencje na pismie

Proponuję przygotować sobie teczkę zawierającą aktualne cv, list motywacyjny do tej firmy oraz kserokopie pozostałych świadectw, dyplomów, zaświadczeń o ukończeniu kursów itp. To zawsze wygląda profesjonalnie i rzeczowo. Do tego oczywiście schludny makijaż i elegancki strój z doborem skromnej, nie-krzykliwej biżuterii. Przygotuj sobie w głowie odpowiedzi na najbardziej prawdopodobne pytania, typu: dlaczego interesuje Cię właśnie ta posada, jak do tej pory wyglądała Twoja ścieżka zawodowa (lub wykształcenie jeśli to pierwsza praca), jakie masz hobby i ile chciałabyś tam zarabiać. Oczywiście spóźnienie nie jest wskazane. Powodzenia.