Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość karykatura diabłaa

Chcesz nic nie robić? ożeń sie z ukrainką...

Polecane posty

Gość karykatura diabłaa

Opowiem wam coś ciekawego, wziętego z życia. Nie dawno poznałam pewną kobiete pochodząca z Ukrainy, przyjechała do Polski i zatrudniła sie w agencji towarzyskiej, tam poznała teraz swojego obecnego męża polaka, przychodził do agencji tylko na picie, prawie codziennie chodził tam do baru i tam sie zapoznali. On zwykły facet bezrobotny, zwykły alkoholik i nie rób, siedzący kilka razy w więzieniu. Wkrótce wziął z nią ślub a teraz ona go utrzymuje, daje mu na picie, jak trafił do więzienia to zapłaciła za niego kupe kaucji by jak najszybciej wyszedł z niego. w ogóle pozwala mu na wszystko, ona teraz pracuje w innym burdelu i dalej uprawia seks za kase a on siedzi w domu na dupie i nic nie robi. Najlepsze jest to ze on jej pozwala tak pracować :D i czasem siedzi z nią na burdelu i liczy jej klientów. Wśtpie czy to jest miłość z jego strony, po prostu znalazł naiwną Ukrainke która na niego robi. takie jest moje zdanie - co o tym powiecie? przepraszam jeśli zrobiłam jakieś błedy ale szybko pisałam :)

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować