Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Tonio89

Co robić by podobać się i kobietom i facetom ?

Polecane posty

Gość Tonio89
Zdjęcia są obrzydliwe ale nawet trochę mnie to kręci...;)

Gość Tonio89
Jem kupę :)

Gość Tonio89
nie zetnę włosów bo kosiarka zacina się w zaschniętym żelu :o

Gość Tonio89
nie no,ktoś się pode mnie podszywa,prawda jest taka że noszę stringi i depiluję sutki czy to podoba się facetom? Zwłaszcza takim z grubym portfelem?

Ukryteznaczenie cieszę się też, że nie jesteś nastolatką :)

Gość vgfvgbvghv
spadaj pedale na jakies gej czaty sie radzic dupobolcu 🖐️

Gość Tonio89
Ukryteznaczenie szkoda że nie masz 50 lat i nie jesteś facetem najlepiej bogatym takim...

Zupełnie cenniejsze są wskazówki od dojrzałej kobiety niż od nastolatki. :) heheh z Twoim wiekiem wiem, wygoglowałem sobie. Wiem też, że jesteś w ciąży.

no czasem na kafeterii rzadko się to zdarza... zwłaszcza o tej porze małolaty szaleją, co zresztą widac po tych komentarzach wyżej

Dzieci liczą, że znajdą się na ostatnio popularnych stronach, gdzie ktoś coś napisze "zabawnego", zrobi screena, wrzuci, a inni będą oceniać :)

szczerze mówiąc jestem strasznie zaskoczona, że wpadłeś na pomysł, żeby to wszystko sprawdzić... ludzie tutaj przychodzą i odchodzą, każdy każdego ma gdzieś... a pseudo przyjaźnie nie trwają długo, takie uroki kafeterii

Sprawdziłem sobie z ciekawości i akurat pierwszy temat był taki. :) Z resztą jesteś jedyną osobą, która się zainteresowała poważniej moim tematem. Byłem przekonany, że odbiorą to jakoś prowokację.

no przynajmniej teraz się nikt nie podszyje. A te zdjęcia co te dzieci wrzucają, w sumie nie wiem czy to nie są jacyś degenaraci i inni zboczeńcy... Może to dorośli ludzi. Straszne to jest :D

A dlaczego założyłaś, że jestem człowiekiem z klasą ?

Czasem trzeba poddać się intuicji (dlatego założyłam, że ten temat, to nie prowokacja). Później zauważyłam, że piszesz poważnie i podoba mi się Twoje podejście. W między czasie zwróciłam uwagę na poprawność pisowni (może nie powinnam tak oceniać ludzi, ale mam dosłownie alergię na niepoprawne pisanie). Poza tym im dłużej czytam tym bardziej podoba mi się ten temat. Poza tym w świecie, gdzie faceci chodzą w porozciąganych podkoszulkach i brudnych dżinsach, tacy jak Ty, to dosłownie perełki i po prostu podziwiam!

Oj nie mów tak nawet. Bo tak mi słodzisz, że popadnę w hurraoptymizm jeszcze i będzie mi się wydawało "kim to ja nie jestem". Mimo to, dziękuję Ci bardzo. Na prawdę miło mi się zrobiło. ;)

Może w Polsce jest taka tendencja, że to tylko kobieta ma o siebie dbać, a mężczyzna ma wyglądać byle jak. Najlepiej żeby siedział przed telewizorem, miał wielki brzuch od piwska. Nie myślał o uprawianiu jakiegoś sportu. Ja bez sportu nie umiałbym żyć. :)

Miałaś rację. Olver Janiak potrafi się dobrze ubrać.

Nie miałam w planach perfidnego podlizu :P ale potrafię docenić, to co dobre. Bardzo bym chciała, żeby było więcej dbających o siebie osób. Poza tym nawiążę do tego co napisałeś "tylko kobieta ma o siebie dbać", to też nie tak do końca, bo sztuczne paznokcie i farbowane włosy itp, wcale nie są oznaką dbania o siebie. Babek z klasą niestety jest coraz mniej... Jak sobie jeszcze skojarzę kto się nieźle ubiera to na pewno napiszę, bo teraz mam chwilową pustkę w głowie.

Oczywiście, że to nie jest dbanie o siebie tipsy, nadmiar solarium. Miałem na myśli bardziej to, że jakby jest przyjęte, że to kobiety "mają prawo" dbać o siebie (oczywiście z umieram), a gdy facet spróbuje się lepiej ubrać to od razu dziwnie się na niego patrzą. Cieszę się, że są takie kobiety jak Ty, które to doceniają. :) Nie mam nic przeciwko farbowanym włosom, ale najważniejsze by kobieta nie wyglądała jak transwestyta mający na sobie perukę. Cenie sobie dobry smak i gust :)

Jak słyszę faceta, który wypluwa z siebie słowo "gej" (zazwyczaj niesłusznie), to mi go trochę żal, bo to osoba, która podświadomie wie, że ten rzekomy gej po prostu lepiej wygląda niż on. To taka reakcja na porażkę. Na szczęście jest pewien progres, pojawiły się np kosmetyki dla mężczyzn, sklepy w których są ciuchy z klasą. Jeszcze trochę i już nie będzie to nikogo dziwić. Chociaż jak patrzę na dzieciaki i ich psychozy to mam wątpliwości. Ale trzeba być dobrej myśli...

Dobranoc kolego. Lecę spać. Dodałam sobie ten temat do ulubionych, więc jutro go bez problemu znajdę. Więc jak coś, to odpowiem już jutro.

Gość Oleccka
ciekawe jak wyglądasz Tonio :D