Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Lorelei88

Co zrobić kiedy facet lubi pożyczać innym pieniądze

Polecane posty

Gość Lorelei88

jak i sam od innych pożycza? Nie muszę chyba dodawać, że nieraz ma kłopot z ich odzyskaniem, choć sam zawsze spłaca długi w terminie. Ostatnio pożyczył 600 zł mojej koleżance, a ta ponoć nie oddała mu kasy w terminie i jeszcze się ponoć ukrywa. Oczywiście mnie też każe po niej wydzwaniać, a jak mówię, że sam sobie takie problemy tworzy, to się wścieka i twierdzi, że bronię oszustki. A ja rzeczywiście nie mogę się skontaktować z tą dziewczyną, nie ma jej na gg, nie odbiera telefonów, nie odpisuje na maile.

Gość Lorelei88
Czy był ktoś w podobnej sytuacji ? Czuję się zawiedziona kumpelą i chłopakiem.

Gość Lorelei88
Brak mi słów po prostu :( On cały rok pracuje za granicą, myślałam, że ciężka praca go czegoś nauczy, a on nadal swoje.

Gość Lorelei88
?

Gość Koniec zabawy w roku 2011
nieodpowiedzialne zachowanie a jak straci prace i pozyczy? to z czego bedzie zyc? pozycza sie tym co oddaja w terminie.

Gość Lorelei88
Zawsze odradzałam mu to, nieraz prosiłam, ale niestety, nie posłuchał. Najgorsze jest to, że on aż tak bardzo nie znał tej panny, to była moja dobra kumpela, ale mimo to przekonywałam Karola, żeby zachowal rozsądek. Teraz niestety dziewczyna się przed nami chowa, a mnie nie chce się w to wszystko mieszać.

Gość Celine Dione
nie wierze ze sie chowa..zyje swoim zyciem a plan dnia czesto ulega zmianie.

Gość Lorelei88
To dlaczego dzwonię do niej i nie odbiera ? Przed moim chłopakiem jeszcze bardziej się kryje, ponoć go zablokowała na gg :(

Gość Lorelei88
W ogóle drażni mnie, że on zamiast samemu to załatwić, obciąża mnie tym wszystkim, a przecież to nie ja zawiniłam :(