Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość amejkr

Strasznie podobają mi się te włosy!

Polecane posty

Gość amejkr
UP

Gość amejkr
żyje tu ktoś ?;)

Gość łysol
nie rozumiem po kiego nosić sztuczne włosy może spróbuj cos zrobić ze swoimi

A nie dasz rady podratować swoich dobrymi kosmetykami? Sztuczne włosy ładne, ale to sztuczne...

Gość amejkr
Próbowałam,byłam u fryzjerki nawet na specjalnych zabiegach.. lekka poprawa jest ale dalej wyglądają jak mop:( chyba musiałabym ściąć własne do zera żeby odrosły zdrowe... kiedyś miałam takie ładne i zniszczyłam prostownicą :(

Gość amejkr
efekt lepszy ale umyje sie je porządnie i po sprawie..

Gość amejkr
przynajmniej efekt lepszy*

No tak prostowanie niszczy włosy. Nie rezygnuj, spróbuj maseczkami, delikatnymi szamponami. Może Wykorzystaj jakiś domowy sposób.

Ja mam takie włosy już ponad rok kupilam w podobnej cenie na allegro, to świetny zakup. Zafarbowalam je farbą jaką ja zwykle się farbuję i jak ktoś nie wie że to doczepione to w życiu by się nie zorientowal. Jeśli sie je wyprostuje to są dlugo proste nie kręcą się a jeśli nakręcę na lokowkę to loki nie rozkręcają się tak jak na moich naturalnych wlosach. Jak dla mnie rewelacja nie niszczą się, chociaz czasem trzeba je umyc i nałożyć odżywkę ale nie za często bo są to włosy martwe. Jak ja pierwszy raz je załozylam to znajomi byli zachwyceni. ja osobiscie goraco polecam.

Gość amejkr
do marca mam czas,czesto robie maseczki własnie domowe, kupuje dobre kosmetyki.. zobaczymy co to bedzie.. Poki co bede próbowała ratowac własne, w ostatecznosci kupie te..

Gość amejkr
dzięki :* a Ty też masz na spinki? i do mycia trzeba za kazdym razem sciagac?

Tak na spinki, no normalnie wrzucam je do zlewu myję szamponem, ale je rzadko trzeba myć tak jak mowilam, ja je myłam 3 razy, potem suszyc suszarką albo na grzejniku. Mimo tego że są rzadko myte to się nie brudzą ani nie przetluszczają i dobrze się farbują, bo ich odcień jednak różnil się od mojego więc je zafarbowałam.