Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tak siedzę i myślęęęęę

szczerze o braku seksu w zwiazku

Polecane posty

czy gdybyscie mialy meza,dziecko i w ogole wszystko poukladane w zyciu,ale maz kompletnie nie interesowalby sie seksem-co byscie zrobily? zylybyscie bez seksu,czy jesli spotkalybyscie faceta,ktory zaoferuje Wam seks bez zobowiazan-sprobowaly i poczuly w koncu przyjemnosc? szczerze proszę...

Gość Cellence
Szczerze mówiąc powinnaś z Nim porozmaaić na ten temat. Jeżeli chodzi o spotkanie bez zobowiązać,może i doznała byś końcu przyjemności chodź później mogł byś mnieć problemy w związku. Miałąm to samo lecz dziecka nie mam niestety facet,który proponował spotkanie i niezapomnianą noc miał przymać język za zębami. Nie dotrzymał słowa. Także na pradę sie zastanów nad odskocznią od związku. Rozmowa z mężem-konieczna. Powodzenia

tak się akurat złozyło, że orgazm miałam w chwili gdy pasikonik usiadł mi na łechtaczce, po czym odwrócił się do mnie i serdecznie się usmiechnął. Do dziś mam ciarki przechodzące po plecach

ten facet to moj przyjaciel od dziecka. jemu tez w zwiazku brakuje seksu...

nie dobraliscie sie pod względem temperamentu ... U nas na odwrót mąż by mógł i 3 razy dziennie , a dla mnie pewnie i raz w tygodniu by starczyło .

Gość Chcę Twojej
Cipy i dupy razem :>