Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

przystojniaczek

Wasza obłuda niezna granic

Polecane posty

ale przeciez kafeteria to nie jedna osoba :O oczywiscie nie wiadomo kto pisal pod orange, ale jednak nie ma tu dowodu na dwulicowosc.. teoretycznie kazdy inny nick to inna osoba...

ja żadnych fot sossa nie przerabiałam ani sie z niego nie śmiałam. Więc moge bez hipokryzji mówić że nie podoba mi sie to co zrobiła lookrecja

Gość sossssss nowa gwiazda internet
ja przerabiałam, nie bronie go jest mi obojętny, ale nie robiłam tego by go wkurzyć czy ośmieszyć, tylko by sam sie z tego śmial i na pozatku chyba sie smial :)

Tu nie chodzi tylko o samego demota, ale o to, że to ja jestem autorką. Od dawna mają mnie tutaj za nic, z różnych względów, w które nie chce mi się już wnikać. Traktują mnie tutaj naprawdę podle, a mnie zarzucają niesamowite okrucieństwo i brak uczuć przez zrobienie jednej (odkręconej już) głupiej rzeczy. Trudno mi to pojąć.

Gość trudno ci to pojąć?po prostu
zachowałaś się po chamsku i tyle

Gość sossssssss to sztywniak
oj lukrecja ja Cie lubie :* ale radze ci usun sie z maxmodelsa bo to chuuujnia :( poza tym ładna jestes...nie musisz byc pustakiem jak inne fotomodelki

Gość axsdcfvgbnh
ladna??? http://img5.imageshack.us/i/76052279.jpg/ tu???? wyglada jak z ciezkim zespolem downa :O a robienie demotow z kogos tak zalosnego jak sosss to porazka, IQ panienki swietnie pasuje do jej opoznionej umyslowo twarzy i oscyluje gdzies tak w okolicach 50-65

Już pojęłam, toteż usunęłam, a teraz panuje tu jakiś ruch antylookrecja. To po prostu kolejna rzecz, dzięki której możecie mnie zmieszać z błotem. Zdążyłam to zauważyć. ;)

Hej, dziękuję komuś tam wyżej. :) Na maxmodels po prostu można załapać się na sesje TFP, dzięki którym za darmo będę miała jako takie zdjęcia do portfolio, które potrzebne jest mi w innych celach, niż modeling. :)

Zamiast pisac prace z filozofii zastanawiam sie co tu sie w ogole dzieje. To nie obluda, lecz polska solidarnosc. W sytuacjach kryzysowych jednoczymy sie i walczymy z wrogiem (czyt. Lookrecja). ;)