Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kasskaaxx413

anemia , bulimia , anoreksja ? pomocy

Polecane posty

Gość kasskaaxx413

mam problem .w sylwestra troche wypiłam i spalilam pare papierosow . do tego bieglam 2 km o 2 w nocy . kiedy poszlam spac nastepnego dnia tzn. 1 stycznia obudzilam sie o 13 . strasznie mnie suszylo, bolaly mnie plecy , kiedy wstawalam z lozka mialam zawroty glowy . nie jadlam nic przez caly dzien . lezalam pozniej na lozku ubrana w cebulke przy kominku a i tak bylo mi zimno . nastepnego dnia tzn. 2 stycznia nie moglam spac . wstawalam 3 razy w nocy , aby sie czego napic w tym 3 razy mialam zawroty glowy kiedy wstawalam. rano idac do lazienki mialam zacmione oczy , byly tez czarne i podkrazone . chcialo mi sie tylko pic . nie jadlam sniadania . czulam wstret do jedzenia. nadal bola mnie bplecy , mam wzdecia , mocny bol glowy ,zawroty glowy kiedy wstaje nawet z krzesla , biegunke i dretwieje mi kark przy tym odczuwal mocny bol . prosze o pomoc

Gość powiedzcie mi 243243
a odchudzałaś się? byłaś na diecie? martwisz się o swój wygląd?

Gość ollllllka
może byc i anemia i co bardzo prawdopodobne po alkoholu brak elektrolitów.Kup potas i magnez w aptece

Gość kasskaaxx413
nie odchudzałam się nigdy . moj wyglad mi pasuje .

Gość powiedzcie mi 243243
to na pewno nie anoreksja, tu problemem było by to co masz w głowie. A może masz poczucie winy i robisz coś dzięki czemu ono mija? Czyli jakieś zachowania kompensacyjne? Jeśli tak to bulimia Jeśli anemia to musisz zrobić morfologie żeby to potwierdzić

Gość dr jakyle
Doprawdy świetne rady - dla kogoś, u kogo objawy wskazują wyraźnie na zatrucie pokarmowe... kasskaaxx413 - co zjadłaś w sylwestra/dzień wcześniej? Przypomnij sobie dokładnie... jutro BEZWZGLĘDNIE do lekarza pierwszego kontaktu

Gość co Lukrecja usuneła
sięgnij do matki natury bo witaminy

Gość kasskaaxx413
30 grudzien jadlam normalnie , ale w sylwestra tylko 1 kanapkę .