Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość vanos

jak okazac zaintersowanie pannie?

Polecane posty

Gość vanos

Hej, mam mały problem. Niestety latka przeleciały (22 lat), a ja nie za specjalnie jak należy się zachowywać na początku spotkań z nową poznaną dziewczyną. Na początku studiów się nieszczęśliwie zakochałem w jeden dziewczynie, zdecydowanie za szybko wyszkoczylem z uczuciem i niestety skończylo się na niczym, tyle że ja chodziłem zakochany przez dłuższy czas. Podchodzę do spotkań zbyt emocjonalnie i żeby nie pokazać, że mi zależy (aby znowu się nie przejechać) jestem zazwyczaj bardzo zdystansowany. I tu problem. Spotykalem się z pewną dziewczyną (która też nie ujawnia swoich intencji do mnie) już 4 razy i nasze spotkania na razie wyglądaly tak jak spotkania kolegi z koleżanka (nie calowalismy się), a nie chciałbym żeby dziewczyna sobie pomyślała, że traktuje ją jak powietrze. I jak jej pokazać, że jednak myśle o czymś poważniejszym. Można już pisać w smsie że myśle o niej, że stęskniłem sie za nią, itp.? Bo nie chcialbym z drugiej strony wyjść na jakiego desperata. Jakieś pomysły....

Gość hej kolego jakoś Cię
tu olali pewnie - napisz do niej, coś miłego, że dlaczegoś o niej pomyślałeś np. zobaczyłeś afisz filmu na który byś z nią chętnie poszedł, że na ostatnim spotkaniu bylo bardzo fajnie i masz nadzieję na kolejne, że myślałes o tym co powiedziała odwagi i powodzenia! ps. nie czekaj za długo, dziewczyna z reguły ma nadzieję że to facet wykaże się inicjatywą, jak będziesz zwlekał ona zacznie się rozglądać z kimś kto okaże jej większe zainteresowanie

No zdecydowanie powinieneś przejąć inicjatywę. Tylko nie pisz smsów. Powiedz jej jak wygląda sytuacja i zobaczysz jak zareaguje. Wbrew pozorom kobiety lubią bezpośrednich facetów:P

Gość vanos
chodzi mi bardziej o to czy np mógłbym ją pocałować w usta??żeby się nie poczuła urażona... nie chciałbym z nią straćić dobrego kontaktu :)