Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zoey

objawy ciąży w pierwszych tygodniach

Polecane posty

Gość zoey

jak powyżej:) chciałabym się dowiedzieć czy są jakieś widoczne objawy ciąży w pierwszych tygodniach. chodzi mi o zmiany w wyglądzie,zewnętrzne:) wiem że każdy różnie to przechodzi,ale martwię się,ponieważ ostatnio mam bardzo obolale piersi i wciąż czuje zmęczenie bezpodstawnie. mimo że zabezpieczalismy się za każdym razem z chłopakiem,znając moje szczęście wszystko jest możliwe..

Gość znów jutro do pracyy
nie masz kasy na test?

Gość zoey
dopiero po dwóch tygodniach test jest wiarygodny:)

U mnie to byl pierwszy z objawow,swedzace sutki i obolale piersi no i wieczna spiaczka do czwartego miesiaca.Najlepiej kup test !

U mnie to byl pierwszy z objawow,swedzace sutki i obolale piersi no i wieczna spiaczka do czwartego miesiaca.Najlepiej kup test !

Gość yth yth yth
ja to słyszałam o porodach z zaskoczenia więc te laski w ogole objawow nie miały aż do porodu :P

Gość kirli
W pierwszych dwóch tygodniach w zasadzie nie ma objawów lub są słabo odczuwalne, dopiero później się nasilają. Wkręcasz sobie i tyle. Ja miałam w obu ciążach na początku bolesne piersi, ale to od jakichś 4 tygodni od zapłodnienia, czyli 2 tygodni od terminu miesiączki, której nie dostałam;)

Gość zoey
najgorsze jest właśnie to że ostatniego okresu nie dostałam,bo zmieniałam tabletki i nie zrobiłam przerwy. to raczej chyba niemożliwe żeby zajść w ciążę stosując tabletki i używając prezerwatyw prawda?:) ale dzięki za opinię:)