Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bardzozraniona

Nadal kocham .. proszę pomóżcie..

Polecane posty

Gość bardzozraniona

Cześć. Mam na imię Justyna i mam 16 lat. zanudzę was moją historią . Było lato poznałam go .. odrazu się zakochałam .. a z jakieś 2 tygodnie temu właśnie to się skończyło .. Poznaliśmy się jak miałam 13 lat .. byliśmy ze sobą 3 lata .. tyle że to nie jedno zerwanie .. on ma na mnie już wyjebane.. ne mam pojęcia co robić .. miłość nigdy nie przemija .. oddałam mu swoje serce : ( co ja mam zrobić?! ; ( pisze ze mną od czasu do czasu tak o na lajcie normalnie ale on już nie chce ze mną być ... co ja mam robić?! nadal go kocham!! i to tak fest mocno ..

Gość gdsgsdgsd
To weź się tak fest mocno puknij w czoło i do książek w podskokach

Jesteś jeszcze młoda. Zobaczysz, że z wiekiem będzie ci łatwiej w tych sprawach. Nie przejmuj się tym. Bo nie ma czym. Te 3 lata z pewnością dadzą ci nowe doświadczenie i będziesz mogła w przyszłości stworzyć jeszcze szczęśliwszy związek. Głowa do góry, przejdzie :) Poza tym ... kochasz za mocno a to jest toksyczne uczucie i tylko sama sobie zaszkodzisz. Odpuść kontakt z nim najlepiej.. A może sam wróci.

Gość bardzozraniona
Serdecznie wam dziękuję .. Tyle że zerwanie nie jest z mojej winy .. To on zawinił .. codziennie chodziłam do niego sama 2 km .. on nie ruszył dupy .. i wogóle miał dziwny sposób okazywania uczuć .. najgorsze jest to że teraz taki marek się we mnie bezgranicznie zakochał i go ranię bo nie chcę z nim być .. boję się że już nigdy nie będe szczęśliwa.. nie mogę zapomnieć tych wszystkich chwil .. nasz pierwszy sex .. romantyczny taniec na majówkach.. słodkie słowa " chcę być z tobą na zawsze " " jesteś tą jedyną " ..

Gość gdsgsdgsd
Opamiętaj się dziewczyno. Młoda i ....