Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pensylwania

dylemat

Polecane posty

Gość pensylwania

Hej. Mam pewien problem a nie ma kto mi pomoc go rozwiazac, wiec postanowilam sprobowac sil tutaj. Otoz w tej chwili jestem na 2-gim roku Turystyki, przyznam ze rozczarowal mnie ten kierunek i jakos nie wiaze z nim wiekszych nadziei chyba, ze udaloby mi sie znalezc prace juz po magisterce. Na magisterke planuje isc na Systemy informatyczne w turystyce. W tej dziedzinie chcialabym pracowac, ze tak sie wyraze 'kreci' mnie to. Jednakze zastanawiam sie czy w zwiazku z tym, ze wlasnie owa Turystyka mnie rozczarowala nie rozpoczac od nowego roku akademickiego Logistyki, ktora mnie interesuje. Jednak mam w planach jeszcze doszlifowanie angielskiego i rozpoczecie pewnego kursu po ktorym praca bylaby moim marzeniem. Tak wiec pewne jest to, ze bede kontynuowac Turystyke, uczyc sie angola i rozpoczne ten kurs. Przechodzac juz do sedna :P zastanawiam sie czy wybrac studia kierunek Logistyka czy moze zaczac jeszcze dodatkowo do angola nauke nowego jezyka. Nie mam kompletnie pojecia co wybrac a tych wszystkich rzeczy nie zdolam robic jednoczesnie. Dodam iz po studiach na 90% pragne wyjechac do anglojezycznego kraju i nie wiem czy bardziej przyda mi sie tam logistyka czy dodatkowy jezyk ?! Bylabym wdzieczna za jakies podpowiedzi, moze przykladowo byliscie w podobnej sytuacji do mnie i wiecie co sie bardziej 'oplaca'. Z gory dziekuje i pozdrawiam.

Gość pensylwania
Spoko, bede pamietac. Jak juz sie poprawiamy to piszemy WIELKA a nie DUZA litera....