Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość rzezimieszeq

Dlatego nie mam kobiety

Polecane posty

Gość rzezimieszeq

jest srodek nocy, musze sie wyspowiadac przed kims a nie jestem przy tym pijany nie mam i nie bede mial kobiety poniewaz dla was a raczej jednej z was w zwiazku bylbym za dobry. wy majac ta swoja kurewska nature w koncu byscie to wykorzystaly. nie potrafilbym sie w 100% otworzyc przed kobieta. dozylismy takich czasow gdzie intercyza wyparla milosc. naukowcy wyparli milosc mowiac o tym ze trwa ona jedynie 3 lata. kobiety zaczynaja mnie obrzydzac. jestescie piekne ale z wiekiem czlowiek szuka tego piekna troche glebiej w czlowieku. piekno powierzchowne jest na raz, to w srodku ma starczyc na cale wpsolne zycie.ma byc paliwem na szczeslwie zycie. w tych zcasach samowystarzcalnosc wyparla milosc. czy naprawde mam sie zwiazac z kims tylko dlatego bo nie ma ktora mi zrobic laski? teraz kobiety jak i mezczyzni placa za seks bo nie maja czasu i ochoty na zwiazki. ja czas mam ale ochoty nie.

Gość Knk3222222222
bo masz bardzo małego

Gość ciekwska zoska
rzezimieszeq .... może masz rację... ja też chyba przestaję wierzyć w milość... za dużo złego widać naokoło...;/

Facet, a ile masz lat? I w jakim wieku dziewczyny szukałeś? Bo wśród współczesnych 20kilkulatek raczej ciężko będzie Ci znaleźć taka na zawsze i na wieczność. Wiem coś o tym bo sama jestem wierna, uczciwa, kochająca, często ustępuję mojemu narzeczonemu (on mi też :) ). Nigdy nie zrobiłabym nic, co mogłoby go zranić, bo go KOCHAM!!! Wiem, że istnieje coś takiego jak miłość i wiem, że on mnie też kocha. I wiem, że zaraz przeczytam, że jestem naiwną idiotką, która wierzy w jakieś bajki i że zasługuję na to, żeby facet mnie zdradził, rzucił, zeszmacił... Że marzę o księciu na białym koniu. Bo właśnie tak myśli większość współczesnych dziewczyn. Słyszałam takie teksty nie raz. Gdy zaszłam w ciążę niektóre koleżanki doradzały mi aborcję, twierdząc że nie mogę całe życie być z facetem z którym się kłócę. Że on powinien mi ustępować bez względu na wszystko, a jak nie chce to won, będzie następny.

Gość rzezimieszeq
mam 27lat , szukam kobiety w podobnym wieku nie starszej od siebie

Gość jfu,tre
dobry putin i pewnie ma powodzenie a czy dobry

Gość x K Z
ale państwo ptajemnie tworzą

a co to znaczy, że wierzysz w miłość? ja np. wierzę w krasnoludki, ale sprzątać u mnie nie chcą małe świnie

Gość samirka1222
A MOZE JTESBRZYKI I ZADNA CIE NIE CHCE DAWAJ NA OIWO IDZIEMY ODSTRESUJESZ SIE

Gość hihihihihihihihi
Autorze, widzę że jak reszta prawików na tym forum dorabiasz ideologię do swojej niezdarności.

Gość tratatam
rzezimieszeq... powinieneś dostać za ten tekst Oscara :o ale on tyczy się nie tylko kobiet, ale także mężczyzn... skąd ja to znam... pozna moje słabości, jaka jestm dobra a potem to wykorzystuje ehh ;(

dobrze - to je oddawaj egoistko, chyba ze tak brudno masz, że cały tydzień muszą zapierdzielać

hmmm pomyślmy:P ewentualnie mogę je puścić ze smyczy raz w tygodniu .... :d