Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość luzmeries elso dores

mam 21 lat i miałam około 30 facetów

Polecane posty

a teraz mam faceta na stale. jak on sie mnie zapytal to powiedzialam prawde, ale on mi nie wierzy. ja mu mowie, ze powaznie tylu mialam i chce byc z nim szczera, a on sie smieje i nie wierzy. jak tu takim dogodzic?

Gość ŁOJ DANA BYLE DO RANA
zalisz sie czy chwalisz , czy zamier masz spytac sie gdzie operacje cipek robia aby wargi nieco rozciagniete zapewne zmniejszyc Twe?

na twoim miejscu jakby zalezalo mi na facecie robilabym wszytsko zeby utrzymac go w przekonaniu ze to taki zart... świetne osiagniecie jak na 21latke :D

nie mam najmniejszego zamiaru sie umizgiwac i dostosowywac do jakiegos faceta. jestem jaka jestem, przeszlosci nie zmienie, a jak komuś sie cos nie podoba to wypad. ale innego wyjscia nie ma. faceci sami chca byc jak widze oklamywani.

zauwazcie drogie panie ze ona w liczbie mnogiej pisze cytuje : jak tu takim dogodzic: czyz nie? i czy dobrze oka me widza, biedne dziecko i jeszcze nie moze sie zdecydowan na kroregos konkretnie chyba

z takim nastawieniem, za 4 lata napiszesz mam 22 lata i 60 partnerów seksualnych za sobą :D mam nadzieje że robisz regularne badania...

nie czepiaj sie slowek

napisz czego? bo dupa nie mydło nie wymydli sie przeciez

nie sadze abym mogla sie czyms zarazic, bo uzywalam zawsze prezerwatyw.

droga kolezanko jemy Ci do zrozumienia ze tym faktem nie ma co sie chwalic chyba zabardzo, bynajmniej takie jest me zdanie, sugerowałbym abys zaczeła pamietnik pisac , jak bedziesz miala 25 lat to fortune na nim zbic bedziesz mogła

nie, nie byli to faceci wykołowani na dyskotece i seks w dyskotece. gdyż na nie nie chodze. kazdego znalam dluzej, z wiekszoscia utrzymuje kontakt do tej pory, ale juz na stopie kolezenskiej.

pmysl nad tym co zaproponowalem przed chwila, albo przeczytaj e - book " 100 pociagniec szczotka przed snem" bycmoze masz lepszy material na nastepny besseler

łojdanadana czy jak tam "bynajmniej" to nie to samo co przynajmniej

dłużej? w takim razie musialas zaliczyc wsyztskich swoich kolegów, zadam ci pytanie, nie czujesz obrzydzenia do siebie? to jest jest tak ze cie oceniam, ale dziwie sie, bo jestem w twoim wieku i nie wyobrazam soebie miec ich tylu za soba...

ojej ale o co ci chodzi? raz sie badalam na hiv i inne, bo wymagali tego w mojej pracy. za jakis czas byc moze znow sie przebadam. przeciez nie bede chodzic do lekarzy po kazdym numerku, bez przesady.

30 facetow/6 jesli przyjme ze zaczelas wspolzyc od 15 lat to daje 5 rocznie , czyli zkazdym bylas srednio przez 72 dni to faktyczni dos dlugo i dobrze ich poznawałas, powiedzialbym ze doglebnie wrecz

nie czuje zadnego brzydzenia do siebie, niby dlaczego? a faceci czuja do siebie obrzydzenie jak zalicza jakas panne? raczej sa z siebie dumni. to dlaczego tak ciezko sobie wyobrazic, ze kobieta nie musi czuc wcale obrzydzenia. czysci byli i schludni. z brudasami sie nie zadawalam. a pierwszy seks mialam w wieku lat 18 z chlopakiem z ktorym chodzilam i ktorego kochalam. bylam z nim nawet po roku.

grzybice mialam kiedys, chyba nic nadzwyczajnego. wiekszosc kobiet przynajmniej raz chorowala na grzybice. juz sie wyleczylam i jest ok. nie wiem jak chcesz moge zeskanowac i wyslac ci na maila moja ksiazeczke zdrowia czy inne dokumenty jak cie tak bardzo interesi moj stan zdrowia, lojdana dana. nie dosc, ze pisac nie umiesz to i wyobraznia nie grzeszysz. moglam sie przeciez spotykac z kilkoma na raz, co nie?

nie pisalam ze facet z takim licznikiem ma byc z czego dumny, nie popieram kurestwa w wydaniu meskim jak i damskim... nie spojrzalabym sobie na trzezwo w oczy gdyby w dniu moich 21 urodzin uswiadomila sobie ta liczbe 18 lat? to naprawde musisz byc dumna. 10 rocznie, najs