Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

agais

dlaczego 25 latek

Polecane posty

nie ma ochoty na seks? spotklalismy sie jak dotad 3 razy na cala noc,kazdy z tych razow byl goretszy i wspanialszy. az tu nagle za 4 on chce tylko za raczki sie trzymac i film ogladac... gdy zaczelam lekko napierac smial sie,ze nie jest tylko erotyczna zabawka... ok odpuscilam. no ale znowu mielismy randke i znowu mizianie rak,caluski-ale nie w usta,tym razem nawet nie probowalam niczego inicjowac... co kurwa jest grane? jak myslicie? aha,on bardzo chce przychodzic,sam dzwoni itd

Gość mrówkojad Bolek
pewnie ma bardzo małego i sie wstydzi ci pokazać

Gość mrówka Basia
pewnie ma bardzo małego

Gość agajs
up

no przeciez pislam juz,ze spedzilismy juz zajebiste trzy noce! robilismy to na rozne sposoby chyba z 20 razy podczas tych randek,wiec zadne defekty ciala itd nie wchodza w gre

Gość moze wyczerpal pomysly
i zwyczajnie mu sie znudziło

to moze sie znudzic seks mlodemu kolesiowi? raczej kobieta sie moze znudzic chyba a nie seks,a on nadal zabiega o spotkania,podkreslajac jednak,ze chce sie tylko zrelaksowac przed filmem itd... a ja nie pytam wprost narazie bo wyjde na jakas maniaczke czy desperatke... jednak jestem w kropce

Gość manianowak
polecam stronkę, którą ostatnio odwiedziłam, jest to strona www.erotyzmoczamikobiet.pl mozna na niej przeczytać ciekawe artykuły o fantazjach kobiecych, o róznych figlarnych zabawach w sypialni czy chociażby o zabawkach jakie lubia kobiety, a jakich się boją,po oglądać ciekawae fotografie czy filmiki artystyczne. Mimo, że strona przeznaczona jest dla kobiet, to wydaje mi się, że dla mężczyzn też jest ciekawa, bo ujawnia to o czym kobiety czasami boją się rozmawiać z parterem by nie wyjść na perwersyjną. namawiam, was byście zobaczyli o czym myślą kobiety

znudziła mu się albo jej śmierdzi albo jest kiepska albo... jest wiele możliwości