Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

agais

dlaczego 25 letni chlopak

Polecane posty

nie ma ochoty na seks? spotklalismy sie jak dotad 3 razy na cala noc,kazdy z tych razow byl goretszy i wspanialszy. az tu nagle za 4 on chce tylko za raczki sie trzymac i film ogladac... gdy zaczelam lekko napierac smial sie,ze nie jest tylko erotyczna zabawka... ok odpuscilam. no ale znowu mielismy randke i znowu mizianie rak,caluski-ale nie w usta,tym razem nawet nie probowalam niczego inicjowac... co k**wa jest grane? jak myslicie? aha,on bardzo chce przychodzic,sam dzwoni itd

Gość naatalkaa
Miałam tak raz, facet miał coś z głową. Po 3 miesiącach rozkręcania się znajomości i to tak porządnie tak po prostu z zaskoczenia zerwał ze mną:| Nie było nic oprócz całowania. Raz tylko coś niewyraźnie napomknął, że seks jest przereklamowany,nie wiem co to miało znaczyć. Jakieś złe doświadczenia? Nie mam pojęcia. Ja tak zachowującemu się facetowi drugi raz bym nie zaufała.

Gość 3242342342342342
moze poprostu nie szukla seksu . niektorzy szukaja romantycznych dziewczyn czy to takie dziwne

ale my juz spalismy ze soba,uprawialismy seks i bylo zajebiscie! teraz na czwartym spotkaniu unika tego. i nie mam pojecia czemu,zerwac nie chce,bo dzwoni,chce przychodzic,podkresla jednak,ze chce sie tylko zrelaksowac... mielismy zajebisty seks przedostatnim razem i kurwa nie wiem o co chodzi,a nie chce sie zachowac jak jakas napalona maniaczka...zapytam wprost ale jeszcze nie teraz...

Gość naatalkaa
Oj ma mały temperament, bywa. Gorzej, że Ty się będziesz z tego powodu źle czuła. No ale nie zmienisz tego.

Gość inkkkkkkkkkkka
bo sex to nie wszystko:) Pewnie sie wyszumiał już i szuka stabilizacji:)

pewnie ze seks to nie wszystko...jednak na poczatku znajomosci jest wazny,poza tym taka zmiana! przedostatnim razem robilismy to chyba z 5 razy w jedna noc,bylo bosko,a teraz nicht ;) trudno mi uwierzyc,zeby 25 latek sie wyszumial po trzech randkach i tak nagle mial dosc... a najgorsze jest to,ze nie wiem jak sie zachowac,podpytac go czy nie. narazie spasowalam calkowicie,nozki trzymam razem,raczki daje glaskac,niech sie wyluzuje. :) ale jestem napalona i ciezko mi

Gość fgergfdgfgsdfg
a moze go czyms zarazilas . raz tez tak mialem ze z nowa partnerka jakies krosty mi wyszly i teraz nie chce bo myli ze sie puszczalas wczesniej byle z kim

Gość naatalkaa
Masz rację, poczekaj jeszcze trochę i zapytaj. Powodów w sumie może być kilka. A swoją drogą podziwiam, ja bym się nie cackała, sama zainicjowała kolejne zbliżenie ;)

tez myslalam o tym,ze cos jest moze nie tak z jego malym... ale ja nic nie mam,wiec czym moglam go zarazic? no,ale to jest mysl,moze cos naderwal czy obtarl i wstydzi sie powiedziec

Gość 3242342342342342
agais ile ty masz lat ?

no wiesz,kiedy on definitywnie unikal mnie za tamtym razem,to teraz nie moge zainicjowac jesli znowu mnie odrzuci,to juz chyba sie poczuje jak jakas desperatka,wole nie ryzykowac

Gość fgergfdgfgsdfg
mozesz myslec ze nic nie masz ale to wystarcze ze jakas bakterie masz w srodku i na niego tak zadzialala. na jednego faceta wogole moze nie dzials a drugiemu krosty wyjda i bedzie go swedzialo . kobiety czasami maja grzybice i nawet o tym nie wiedza . a jest to od obcislych spodni , od golenia cipk.. i ty mozesz nawet tego nie wiedziec

32 lata znamy sie od dobrych 10 lat,ale on zawsze byl tym mlodziutkim podkochujacym sie we mnie szczunkiem ;) niedawno rozstalam sie z wieloletnim partnerem i rozpoczelam ten romans,roznica wieku sie zatarla ;)

Gość naatalkaa
Rozumiem. Nie rozmyślaj już tak, jakby było coś nie tak to by zaczął się wycofywać, a skoro tak nie jest, to widocznie powód jest błahy i wszystko zmierza w dobrym kierunku:)

Gość fgergfdgfgsdfg
no a po 5 razach to wiesz jak on moze wygladac . moj po 3 razach w 2 godziny jest caly czerwony przez kilka dni . no ale ostro lubie

dzieki naatalkaa masz racje,najwazniejsze,ze nadal chce sie spotykac i jest milo wczoraj nasmialam sie z nim podczas filmu

prawiczek znowu wyladowuje swoje kompleksy nie nie wygladam mlodziej od niego ale tez nie duzo starzej nie ma to wielkiego znaczenia dla mnie ani dla niego,ale dla obcego faceta-prawiczka bez wiary czy jak mu tam-MA to znaczenie ;)

Gość g9r04mg95404
i ponoc to faceci mysla tylko o sexie.... pewnie go zostawisz bo nie chce cię rżnąć tak często jak ty chcesz

Gość helpingones.com
POMOŻEMY POMAGAMY POMOGLIŚMY www.helpingones.com

ani mysle go zostawiac. chcialabym tylko wiedziec o co chodzi. poza tym,ze bylo mi z nim zajebiscie w lozku,jest mi z nim zajebiscie pod kazdym innym wzgledem

Gość moze nie sadzil
ze tak szybko dasz sie bzyknac i jest troche tym zaskoczony , ze tak szybko poszlo musi przystopowac i sprawe przemyslec

Gość hfghfhffh
To jednak prawda, ze kobietom po 30-tce czesto odpierdziela. Znalazla sobie mlodszego od siebie i go wykorzystuje. A chlopak zobaczyl, ze cos za latwo poszlo, seks na na skinienie reki, wiec przystopowal. Co w tym dziwnego? Jakas tepa jest Autorko i niewyzyta.

hehe ciagle z nim jestem chociaz mialam wielkie opory,ale w koncu zgodzilam sie z nim zamieszkac...ciagle jest bosko hihi juz nie pamietam czemu wtedy nie chcial seksu ale czyms tam byl zestresowany

traktujesz go jak zabawke, do seksu ma racje:O a moze on chce cos wiecej nie pomyslałas:O

Gość GorąceSłońce9999
wszystko fajnie tylko szkoda, że po 9 miesiącach nie piszesz czegoś w stylu " jesteśmy nadal razem, zamieszkałam z nim, kochamy się i nie wyobrażamy sobie życia bez siebie". zamiast tego napisałaś " nadal jesteśmy razem, jest bosko hihi". Nie zepsuj życia młodszemu facetowi. On ma dopiero 25 (26?) lat. Przemyśl, czy nie jesteś z nim tylko dla seksu. On ma prawo do odwzajemnionej miłości, założenia rodziny etc.

Gość grek z hiszpanii
agais - twój chłopak to pedox, ten beztosteronowiec ?

Gość taki jeden pan przed 30
Jak to czytam to wam powiem drogie panie że się poczułem jak zboczeniec :D.... jak poznawałem swoją dziewczynę to napierałem JA ,a ona stopowała, chłodziła ,aż wpadła do mnie do domku (gdzieś po miesiącu) i się kochaliśmy pierwszy raz. Choć teraz myślę że trochę za wcześnie poszliśmy do łóżka mogłem poczekać jeszcze z miesiąc i tak nie napierać.

Gość Jaroslawe-84
to nimfomanka, poczytajcie jej kurewskie wpisy na innych topike :O