Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jjjjjjjjjjjjjkk

czy faceci reagują na brak kontaktu??

Polecane posty

Gość jjjjjjjjjjjjjkk

tzn jesli dziwczyna poisze, o potem milknie i sie nie odzywa.... czy oni te zwlacze wtedy ze sobą , czują sie niepwnie, nawet faceci którym mało zależy?

Gość Może i reagują
ale tylko po to by sprawdzić czy dziewczynie jeszcze zalezy. Ja mam takiego jednego typa co miał mnie w dupie przez ostatnie miesiące.Pisałam doniego ale gdzie tam....odpusciłam to mi wielce zyczenia po 5 mcach wysyła prowokuje do odezwania sie ....a jak ja sie odezwałam znowu ma mnie w dupie:/

Dziwni bywaja pod tym względem :-) Ostatnio coś tam kręcę z pewnych samcem,ale póki co,głównie piszemy. Spotkaliśmy się w ubiegłym tygodniu na pierwszą randkę,było bardzo miło,ale postanowiłam poczekać,az on pierwszy odezwie się 'po'. Milczalam caly następny dzien,po czym napisałam normalnego,miłego smsa,jak gdyby nigdy nic,a on natychmiast oddzwonil szczesliwy,ze myslal,ze go olalam po tym spotkaniu :-) Tak więc oni reagują niereagując. Ciekawe czy sam od siebuie by sie odezwal,czy żylby wz myslą,że to ja go olalam... :-)

Gość jjjjjjjjjjjjjkk
a ja stwierdzałam , ze skoro ja się zawsze 1 odzywam to chyba jest coś nie tak. wrzucam na luz, już nie mam siły się starać

No,jasię też juz pierwsza nie odzywam :-) Juz wie,że mi się podoba,ze chce sie z nim spotykac,a co z ta wiedza zrobi,to juz jego sprawa :-) Ja pozcekam sobie.

Gość jjjjjjjjjjjjjkk
a najgorsze jest to ze mnie własnie zawsez pociąga to co jest nie do zdobycia, taki facet byłby dla mnie cenną zdobyczą, bo nie ma z nim łątwo , inni po prostu mnie nudza;/

Gość jjjjjjjjjjjjjkk
no właśnie teń mój obiekt tez iwe, chyba głupi nie jest, zapraszała go do siebie do mista, przy pożegnaniu mówiłam ze 2 miesiące nie widzenia to ja nie wytrzymam, to chyba każdy by sie skapował ze oc sna rzeczy jest, z retza całusy były...sprawę pozostawiam jemu, nie liczą na dalszy jej rozwój

Gość g9r04mg95404
1. oczywiscie facet ma sie domyslac wszystkiego 2. no i oczywiscie to ona ma sie gimnastykowac a wy nie bedziecie robic nic chyba wam nie zalezy, slabo sie staracie

Gość jjjjjjjjjjkkk
no sorry, ale co ja mam w g Ciebie jeszcze robić? zapytać go o chodzenie;) ?

Gość jjjjjjjjjjkkk
no własnie chodzi o to żę, on tylko raz wysezdł zinicjatywą, to było jak sie poznalimsy, zaprizl mnie na wesel, potem to juz zawsez ja sie 1 odzywa;łma

Gość g9r04mg95404
nie rozumiesz facetów. z facetami trzeba konkretnie, jak ci zalezy, nie dawaj mu tego do zrozumienia tylko mu powiedz!

Gość jjjjjjjjjjkkk
dobra , powiem a potem się okaże ze ma mnie n tacy i całkowicie mnie oleje. on głupi nie jest wie o co mi chodzi

Gość g9r04mg95404
no to skoro wie o co chodzi a nic nie robie to znaczy ze nie jest zainteresowany - i nie bedziesz go miala jak to zrobisz co ci mowilem i oleje - i tak nie bedziesz go miala ale jak nie odmowi to mozesz go miec tak czy tak, jak czegos sama nie zrobisz, to zapomij o nim

Gość jjjjjjjjjjkkk
tzn. co wg Ciebie mam zrobić? teraz nie bedę go widziec około 2 miesicy, moge tylko napisac jesli juz...

Gość jjjjjjjjjjkkk
kurde nie chce go spłoszyć, bo wiem ze on jeszcze w ziwązku nie był i jak sam twoerdzi sie do tego nie nadaje... jestemy raczej na stopie koleżńskiej z odrbina czułosci, która chyba wynika z% i tego ze jesteśmy jacyś speszenie przy sobie, ja taka odważna a przy nim wymiękam

Gość tak szybko sie udziele
jesli on nie pisze i z jego strony brak sygnalow zainteresowania to jedyne co sobie pomysli jak napiszesz to: 'łłeeeeeeeee znowu ona'... :P ja tak mam... :)

Gość jjjjjjjjjjkkk
a odpisujesz mimo tego, ze to ona znowu??

a jak bylem maly i mi laska powiedziala wez mnie wreszcie zerznij to sie wystraszylem i ucieklem... :D ale powaznie, to nie jest podszyw... ;)

roznie... czasem po prostu z grzecznosci... :)

Gość jjjjjjjjjjkkk
uuu a nie dwałes jje nadzie, u nas były 2 poważne, imprezy tzn wesele i nwoy rok razem, na nich pocałunki, ale poza nimi, raczej nieżmiałosc, no i z jego strony brak kontaktu, myślisz ze raczej z grezcznosci mi odpisuje??ehhh

nie wiem, nie czytam twoich sms-ow... :) a co do pocalunkow to sama wiesz... nigdy nie calowalas sie z kims w klubie nie znajac nawet jego imienia??? :)

Gość niezalogowana furgonetka
całowałam...ale wiesz, ja go nie znma od dz\ić juz pół roku, wiec wie kogo całuje i ajkie moga być konsekwencje..ehh

Gość niezalogowana furgonetka
no wałsnie ja próbuje pisac tak zawadiacko, ale nie zawsez on mi to umożliwia nie nazwałabym tego flirtem:/, no moze rraczej takim droczeniem sie lekkim

pamietam twoje oczy furgonetko... nie boj zaby, jak nie on to ktos inny... jak bawi sie z toba w kolezenstwo to cienki z niego bolek... :)

Gość jjjjjkkkk
no widzisz, znajomy tez mi powiedział, ze idiota z tamtego:P

Gość jjjjjkkkk
dziwny jest, jeszcze nie znałam takiego faceta, chyba na maxa nieśmiały albo kulturalny jak kto woli...

nie bedziesz szczesliwa z niesmialym facetem... jesli gosciu pyta cie co chcialabys robic, gdzie chcialabys pojsc, jesli pozwala ci decydowac i prowadzic to nie jest dla ciebie dobrym facetem!!!!! i nie pisze tego zeby sobie z toba poflirtowac, jestem z innego miasta... :)

Gość jjjjjkkkk
nie no on jest w mire zdecydowany, jego nieśmiałość, w sumie nie wiem czy to nieśmiałosc czy niechęc do mnie albo może brak doświadczenia w sprawach damsko męskich....ja czuje ze byłabym z ni m szcześliwa

a jest bardziej zabawny czy 'gleboki'???

Gość jjjjjkkkk
zabawny...