Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jjjjjjjjjjjjjkk

czy faceci reagują na brak kontaktu??

Polecane posty

Gość tak szybko sie udziele
to przynamniej tyle dobrego... ;D skocz do galerii zrob zdjecie jakis glupich ciuchow, wyslij mmesem z dopiskiem wlasnie ci kupilam, ciekawe jak bedziesz w tym wygladal... Haahahahaha... :) w zasadzie to napisalbym ci wiecej przekladow ale cholera wie kto czyta te kafe i boje sie ze za moment mi sie tel rozdzwoni... :D hahaaha... :) pozdro i powodzenia... :)

Gość jjjjjjjjjkkkkkkkkk
ej daj wiećej przykłądów, podoba mis ie ten u góry,m a te ciuchy to męskie??

Gość jjjjjjjjjkkkkkkkkk
no mzoesz dać wiecej vo teraz to ani mi aparat wtel nie działa ani sam aparat, ale super pomysł

hahahahahahaaaa... :D widze ze Ci sie spodobalo... :D :D no ale przeciez jakby to bylo gdybym to ja uwiodl Twojego chlopaka... :))))

Gość niezalogowana furgonetka
nie ważne...oby działało;)

Gość jjjjjjjjjkkkkkkkkk
no własnie

Gość mogę się dolaczyc
czesc dziewczyny moge sie dolaczyc do dyskusji? ja jestem po drugiej stronie, tzn ja jestem tym facetem ktoremu zalezy

Gość jjjjjjjjjkkkkkkkkk
hehe to chyba nie po 2 stronie...bo wydaje się ze temu mojemu NIE ZALEŻY

Gość mogę się dolaczyc
u mnie jest taka sytuacja ze staram sie o dziewczyne ktora niestety kogos ma, ale nie znam szczegolow dlatego na raizie nie rezygnuje ale nie jestem nachalny, ot tak na luzie sobie piszemy i sie spotykamy czasem (mamy wspolnych znajomych)

musze juz leciec furgonetko... :) i tak z pracy pisze... :D

Gość jjjjjjjjjkkkkkkkkk
tak szybko sie udzile.... wpdanij tu jeszcze!!! ja tez jestem w pracy;) my tez mamy wspólnych znajomtych, przynajmniej tyle..

znajdziesz mnie szybciej... ja pisze glownie pod swoim czarnym nickiem i ty tez widzialas moje oczy... :P

Gość jjjjjjjjjkkkkkkkkk
ej nie wiem:/ zbereżnik, ssosss ??

Gość asdfsdgfdrg
mój to udany.. jak ja pisze a on nic to wszystko ok, ale jak ja milczę czy po prostu nie mam tel koło siebie to zaraz milion smsów czemu milczę i nie odpisuję i dzwonienie ;P

Gość jjjjjjjjjjjjjkkkkkkkkkkkkk
teżwłasnie musze przystopować, choć wiem ze do nachalnosci mi daleko, ale jestem ciekawa czy on sie odezwie i kiedy...:/

Gość jjjjjjjjjjjjkkkkkkkkkkk
up

Gość witam w klubie
ja juz czekam tydzien czasu, i cos mi sie wydaje ze sie nie doczekam :( jak rozmawialam znim ostatni raz to mnie strasznei wkurzyl i zucilam ze nie mamy o czym gadac w takim razie, wiec ja sie nei odzywam on tez nie,na sylwestra nawet zyczen sobie nie zlozylismy, ale mysle sobie ze jesli mu nie zalezy to lepiej teraz to urwac niz pozniej jak juz calkiem sie w tym zatrace

Gość jjjjjjjjjkkkkkkkkk
no my bylismy razem na sywlka, potem razem ejchcilaiśmy pociągiem , daje mu 2 tyg...jak wytrzymam to 3 a potem co tam zagaje

Gość faceeeeeeci;/007
dobry topik:) ja mam podobny kontakt zalezy mi na takim jednym gościu ale mieszkamy daleko od siebie... mi niby to nie przeszkadzaloby zebysmy sie widywali np. 2 razy na miesiac ale on chyab mialby do tego jakies " ale" .ON wie ze mi sie podoba i ze mi na nim zalezy ale dal mi do zrozumienia ze gdybysmy mieszkali blizej to moglibysmy sprobowac a tak to raczej lepiej poczekac tzn utzrymywac kontakt i zobaczymy co z tego wyjdzie...? moglybyscie tak?? ja mam czekac az jakas laska co mieszka blizej mi go sprztanie sprzed nosa?? a co do naszych relacji to tez tak mam ze sie czesciej odzywam pierwsza on tak rzadko: zyczenia zlozy i zasem napisze co slychac;;/ znamy sie juz praiwe 3 lata i cal czas wszystko sti w miejscu jak sie spotkamy to jest milo gadamy calujemy sie jest po prostu super ale jak sie nie widzimy tylko piszemy to wszytsko blednie i przygasa i znowu jest fajnei jak sie zobaczymy... oj nie wiem co robic ... pomóżcie!!!

Gość witam w klubie
ja objecalam sylwestra spedzic z znajomymi wiec duzo wczesniej ustalilismy ze spedzamy go osobno bo on tez mial jakies swoje zobowiazania, ja sie prosze o jakies rady bo ja wiem jaki on jest jak ja na to reaguje, po swietach zrobilam mu jazde mala i wyszla dziwna dyskusja ja obstawalam przy swoim on przy swoim i powiedzialam ze nie mamy o czym rozmawiac[oczywiscie mi chodzilo o dany temat] teraz dopiero rozumiem ze on mogl to odebrac inaczej i sie nei odzywa...a ja taknaprawde chce wiedziec o co mu chodzi, wiec postanowilam sie nie odzywac, zdystansuje sie troche a przy okazji wyjdzie czy mu zalezy

Gość jjjjjjjjjkkkkkkkkk
faceciiiiiiiii a moatko, to ja nie wiem czy ten mój moze tez tak myśli, ze za daleko, ale jest szansa ze kiedyś bliszej ,w rodzinnmy miescie mieszkamy odsibie 5 10 min:/ kurde 3 lata?? oby mnie to nie dopadło, juz bym sie dawno poddała

Gość faceeeeeeci;/007
powinien napisac o co dokladnie Ci chodzi a nie sam to odbierac po swojemu... ci faceci to mnie czasem dobijaja nigdy nie powiedza wprost o co chodzi im tylko kreca... a sami by woleli miec czarno na bialym napisane co Ty do nich czujesz;/

Gość jjjjjjjjjkkkkkkkkk
ja np wole nie mówic co czuję, żeby go nie wystraszyć...bo on uwaza ż eise do związku nie nadaje:/ a nigdy w żadnym nie był, ehh

Gość faceeeeeeci;/007
no niby u mnie tez jest szansa ale dopiero jak ja np wyjade tam na studia czy cos ;/ mnie tez to dobija i to trwa dlugo ale dopiero od jakiegos pol roku czasu zdalam sobie sprawe ze jest wspanialy i chcialabym z nIm byc a nie tylko spotykac sie od czasu do czasu... no odleglosc robi swoje ale jak komus na kims zalezy to nic nie jest problemem...

Gość jjjjjjjjjkkkkkkkkk
wiem własnie, mi odległosc tez by nie przszkadzała...potem by sie to jakos rozwiązało, bo w suie jeszcze młodzi w kńcu jesteśmy... no ale u nas akurat nie wiem czy o to chodzi..:/ on chyba nie chce czuć sie uwiązany...oj dziwny typ, nie znałam takiego jeszcze

Gość faceeeeeeci;/007
do jjjjjjjjjjkkk u mnie jest podobnie tez nie byl w zwiazku... wiec moze oni sie boja zaangazowac moze mysla ze sie do tego nie nadaja przynajmniej poki co i dlatego zwlekaja? trudno ich zrozumiec... ja wprost mu nie powiedzialam co czuje ale dawalam znaki wiec mysle ze powinien sie domyslic ja to mama tak ze juz kilka razy bym do niego napisala ale nie chce zeby sobie pomyslal ze mama jkasa obsesje na jego punkcie albo ze pisze o [ierdoly bez powodu... i nic sie nie odzywam liczac ze w koncu on sie odezwie bo sie zaniepokoi moze po prostu mu bedzie brakowac tego kontaktu hoc nie wiem bo przeciez teraz sa takie czasy ze mamy rownouprawnienie i chlopaki sobie mysla ze czasy sie zmienily i nie ma znaczenia kro sie pierwszy odzywa...

Gość faceeeeeeci;/007
oj my chyab mamy podobna sytuacje:) moze chodzi o to ze mu sie podoba zycie takiego niezaleznego faceta ze robi co chce nikt mu nie mowi ze ma zrobic to czy tamto nikt nie kontroluje oskarza moze dla niego zwiazek to jest wlasnie pewnego rodzaje wieznienie na wolnosci... przez to ze nigdy nie sprobowal to tak moze myslec a moze obserwuje jakies zwiazki w ktorym koledzy mu sie skarżą ze sie w danym zwiazku duszą... a wiesz kazdy ma inaczej i przeciez mogly z Toba sprobowac i przekonac sie jak jest czy to ma sens czy nie!

Gość jjjjjjjjjkkkkkkkkk
no ja mysle ze ten mój znajomy właśnie tak myśli jak napisałaś , i ocenia związku na podstawie tego co widzi u innych, choć z 2 strony ja tez nie chce pisac zeby nie mysłał ze jstem zdesperowana albo ze pisze o głupotach...ehh dlatego poczekam, jak sie nie odeziwe za pare tyg. to zagadam . wtedy może bedzie o czym, a nie o pierdołach....ale i tak juz bedzie iwadomo ze lipa skoro on nie zagada:/

Gość jjjjjjjjjkkkkkkkkk
up

Gość faceeeeeeci;/007
byc moze to jest jeden ze sposobow zeby sprawdzic czy mu zalezy... ja tez tak zrobie! nie bede sie odzywac choc boje sie ze sobie pomysli ze mi nie zalezy i da sobie spokoj nie odezwie sie i tyle bedzie naszej znajomosci...