Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Tridia.

Nie spodziewałam się,że to taki dupek. POMÓŻCIE.

Polecane posty

Gość Tridia.

Spotykałam się od miesiąca z pewnym facetem. Zauroczyłam się strasznie. W pewnym momencie po alkoholu poniosło nas i wylądowaliśmy w łóżku. Nie żałowałam tego, bo oboje jesteśmy dorośli, nie był on przypadkowym facetem, było jakieś uczucie z mojej strony. No właśnie chyba tylko ode mnie. Bo chyba wyszło szydło z worka, że jemu zależało TYLKO na tym. Od tamtego momentu rzadko się odzywa, to już nie jest to samo. Jeszcze dowiedziałam się, że powiedział swojemu koledze, że już to robiliśmy. Fajnie, schrzani mi jeszcze opinie wśród naszych wspólnych znajomych, że jestem łatwa.... Co ja mam w takiej sytuacji zrobić? Jak wyjść z twarzą? :(

Gość gość
Penie nie łykałaś. :o

Gość Tridia.
Pytam powaznie i licze na powazna odpowiedz...

Gość maaalena
Nie zaprzeczaj, zasugeruj znajomym, umiejętnie, że był kiepski :P. Pokonasz go jego własną bronią. Po za tym unikaj go, daj mu znać, że już nie jesteś nim zainteresowana i jeśli już się spotkacie, to patrz na niego z rozbawieniem. :) W żadnym razie nie pokazuj po sobie jakiegoś zawstydzenia, czy, że Ci zależy. A co do opinii, to bez przesady, żyjemy w 20 wieku i dlaczego niby on może i się chwali, a Ty masz się wstydzić? :)

Gość MAAABEEE
Zachowuj się tak jakby nic się nie stało, naturalnie . A w razie konfrontacji wszystkiemu zaprzecz.Nigdy nie należy sie przyznawać.

Gość maaalena
21 nawet :P

Gość helpingones.com
POMOŻEMY POMAGAMY POMOGLIŚMY www.helpingones.com

Nic z tym nie zrobisz jesteś mądrzejsza o kolejne doświadczenie i na przyszłośc będziesz bardziej uważac tylko też nie za bardzo bo możesz tym odstraszyc na prawde fajnych facetów pozwodzenia i trzymaj się 🖐️