Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hmmmmmmm22

co mam zrobic-moja siostra.

Polecane posty

Gość hmmmmmmm22

nie wiem czy sie wtracac, czy nie. mam siostre juz wkrotce 29letnia, zaraz bedzie lecial 7 rok jak tkwi w zwiazku z 8 lat starszym facetem. sytuacja jest tego typu: on jest po rozwodzie, ma syna, ktorego wychowuja bardziej dziadkowie niz on. moja siostra i jej M, jej facet, mieszkaja w "jego" mieszkaniu, nie maja slubu, dzieci. Napisalam "jego" w cudzyslowie, bo to mieszkanie nalezy do jego rodzicow bodajze. Szczerze mowiac dziwie sie mojej siostre i martwie o nia. Mama to samo. Nie chodzi mi o to, by sie w jej zwiazek wpieprzyc i go rozbic, ale kurde.. Ona tam laduje kase, wszystko co zarobi, a do niczego praw tak naprawde nie ma w razie rozstania. A ten jej M. w ogole ostatnio sie zrobil bardzo zlosliwy itp. Jak jej pomoc i czy w ogole sie wtracac?

Gość a że sie tak zapytam
a co Ty chcesz zrobić? zmusić ją do slubu?

Gość no cóż wiem ze martwisz sie o
siostre ale nie przeżyjesz za nią zycia .Takie przypadki mogą sie kończyć różnie a życie pisze swoje scenariusze .A moze oni sie naprawde kochają? A jesli nawet siostra sie sparzy to nic nie mozecie zrobic ani ty ani matka.I ostrzegam jek bedziecie jej ciąglę ględzić to zerwie z wami kontakt .Wiem co mówie bo moja młodsza siostra miała tak samo tyle ,że ona poszła w wieku 19 lat do 38 letniego faceta i zapierdzialała na jego dzieci ,które miały ją gdzieś ...potem jak sie przekonała co z niego za ziółko to juz nie miała wyjscia straciła wszystko co włożyła w ich wspólne 10-letnie życie /My mogliśmy tylko na to patrzec ale potem mogliśmy ją tylko wspierac....takie jest życie i nie poradzisz nic na to ...kazdy jest kowalem własnego losu .Bądz z nią i wspieraj ją bo nic więcej nie mozesz zrobic 🖐️

Gość hmmmmmmm22
ok moze i macie racje, dzieki