Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pomarańczooowa paani

ciążz czy przypadek ?

Polecane posty

witajcie. mam pewien problem, otóż 20 grudnia powinnam dostać okres i nie mam go do dziś, kochałam się bez zabespieczenia, ale bez finału we mnie, nie sadze aby to była ciąża bo od maja jest ciągle bez i we mnie i do tej pory nic. nie mam zadnych objawów, aczkolwiek wczoraj zaczęły mnie boleć piersi, ale powiekszenia nie zauważyłam. miała któraś tak ?

Gość ales ty jest glupia ja
pierdole a znasz cos takiego jak test ciązowy??? albo jest ktos taki jak ginekolg tu niema wrózek

Raczej jesteś w ciąży. Zacznij się oswajać powoli z tą myślą i kup test ciążowy. I zapisz się do swojego gina na wizytę.

nie robiłam testu bo czekalam na okres. a moj gin wylaczyl tel przed swietami juz bo ma urlop i nie moglam sie dodzwonic

Gość ales ty jest glupia ja
to od tego chyba jest tes zeby go zrobic prawda jak niema @ do tej pory czego tutaj oczekujesz nikt do jasnej cholery nie jest lekarzem ile ty masz lat 10

Gość miłośniczka jagód
Wystaw rozklapcioche do monitora. Ja mam internetowy aparat usg to cię zbadam i będziesz wiedziała:p

10 latka raczej by jeszcze nie zaszła. Ale dużo więcej to pewnie nie. Nie bój się, test ciążowy nie boli i pytania nawet nietrudne :)

autorko po 1 ile ty masz lat,że nie wiesz ze jak facet nie skończy w kobiecie to nie ma ciąży,jest coś takiego jak kropelkowanie czy jak to zwą...ale sperma wycieka w małych ilościach podczas stosunku po 2 są testy ciążowe po 3 objaw jednej kobiety nie jest równy innej objawom mnie bolały piersi już 4 dnia po zapłodnieniu,ale byłam też w 1 cyklu po poronieniu więc organizm był jeszcze ciążowo nastawiony,więc objaw szybki,a powiększyły mi się dopiero 3 miesiącu (około 12 tygodnia ciąży) więc to że odrazu nie masz wielkich balonów :P nie jest dowodem na to,że to nie ciąża. a po 4 cykl mógł się wydłużyć a owulacja mogła się przesunąć,wiec mogła wystąpić później... rada:test ciążowy lub badanie beta hcg