Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość rózowa_pantera

ROK2011 DAMY RADE!!! STARAMY SIE O DZIDZIE KTO ZE MNA???

Polecane posty

Gość ally84
Hej dziewczyny, jak tam staranka? cos topik ucichl. Ja jestem dzis w 27 dniu cyklu, czekam na miesiaczke, a moze raczej na jej brak. Nie mam za bardzo boli jak zazwyczaj przed okresem i to mnie zastanawia. W nocy bolal mnie lewy jajnik (bol podobny do owulacyjnego) co mnie bardzo zdziwilo. Jeszcze kilka dni i miesiaczka powinna byc... albo i nie :) oby nie. A jak tam u was? Napiszcie cos, kto w jakiej obecnie jest sytuacji? Stara sie czy czeka na testowanie? Jakies dolegliwosci?

hey ja obecnie jestem po@ a i tka nie licze juz ani dni plodnyxh ani nic za pare dni ide do gina na badania

Gość ally84
Dzieki prinzesska27 :) Jednak mam wrazenie ze przyjdzie, brzusio mi troche sie powiekszyl na dole (tak czesto mialam przed miesiaczka) i zaczyna mi sie robic sucho, tak jak w tamtym cyklu, wiec chyba jednak okres bedzie. Nie wiem czy nie przegapilam dobrego dnia, poniewaz chcemy (moj luby bardziej) chlopca, wiec testowalam sie testem owulacyjnym, zeby zwiekszyc swoje szanse na chlopca jakby co i nie wiem czy nie za pozno zabralismy sie do roboty. Test wyszedl pozytywnie 13 dnia cyklu i 15 byl sex, boje sie ze moglam przegapic i za pozno zabrac sie za robote. Poza tym do tego trzeba tez miec jednak troche szczescia. TheOleska - a jakie robisz badania? Widze ze bardzo dlugo sie staracie, dlaczego nie wychodzi? Masz stwierdzone jakies problemy?

Hey :) mimo ze juz jestem na innym topiku to tutaj tez bede wpadac :) widze ze theoleska tez tutaj pisze :D:D:D tez staram sie juz dluuugi czas, nie wiem co moze byc przyczyna nie powodzen, moj M ma zdrowe plemniki tylko ze wyjatkowo ich malo, ja narzekam na brak typowego sluzu plodnego wiec moze o to tu chodzi, no ale nie wazne kilka razy juz odpuscilam, nie liczylam dni plodnych, nie mierzylam temp.. nawet zapomialam kiedy mam dostac nastepna @ a i tak za kazdym razem przychodzila mam nadzieje ze w tym roku sie uda.. czego i Wam zycze!! ja sie nie poddaje!! planowo @ mam dostac jutro ale ja w tym cyklu chorowalam i faszerowalam sie tabletkami wiec na 100% mi sie opozni na ten cykl nie licze, bede starac sie w nastepnym :)

Gość ally84
No ja tez mam problemy ze sluzem plodnym. Moj (nie wiedzac czemu) jest bardzo wodnisty, nie jest sliski ani lepki, poprostu jak woda. Nie wiem czy to dobrze, czy nie. Mnie osobiscie si enie podoba i to jest rzecz nr1 o ktora moge sie martwic. Zaczelam brac wiesiolek od tego cyklu, ale nie widze poprawy, moze musze go troche pojesc zeby cos sie poprawilo. Ja tez jutro planowo powinnam dostac okres, choc mysle ze moze nawet i w niedziele, bo zdarzaja mi sie nie regularne miesiaczki. W tamtym cyklu 26 dni, w tym juz jest 27 dzien i nic. Poczekamy, zobaczymy.

Gość ally84
Co jest z Wami dziewczyny? Gdzie sie wszystkie podzialu? Kolejny topik zakladany bez przyszlosci? Tak nie moze byc, halo, halo. Ja dzis dostalam okres. Spodziewalam sie tego wiec sie nie zalamuje i za 10 dni biore sie do pracy. A jak u Was?

chciałabym sie dołączyć do starających.my staramy sie od 12 miesięcy,narazie bez skutku;[w tym miesieącu miałam pierwszą insyminacje na cyklu stymulowanym clo.w 12dc podany pregnyl i gonal.niestety chyba pęcherzyk nie pękł bo nadal mam dziwne uczucie jakby we mnie był.mam nadzieje że nie przerodził sie w torbiel chociaż u mnie wszystko mozliwe.