Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

buziak1

co robic?

Polecane posty

4 grudnia wspolzyam z moim chlopakiem bez zabezpieczenia skonczyl w srodku mialam wtedy dni plodne. od piatku mam zawroty glowy, mialam gorączke,wymiotowalam, mam zaparcie, nie dobrze mi jak patrze na jedzenie? jednak mialam miesiaczke? czy to moze byc ciaza czy bardziej choroba?

Gość zrób testttttt
ciazowy bo nikt ci nie zajrzy to cipy i nie powe czy jestes w ci.azy czy nie

sory, ale pytania w stylu "seks do końca w dni płodne, ciąża?" mnie rozwalają, no a niby skąd się biorą dzieci ? test ciążowy zrób

sory ale jak potraficie tylko krytykowac to nie komentujcie staralam sie o dziecki i gdy dostalam okres zwatpilam tak seks w dni plodne do konca wlasnie o to chodzilo. a dla tych co mnie zrozumieja, dzisiaj znow zwymiotowalam jak cos zjadlam, caly czas mi nie dobrze:/

Gość ewelaaaaaaa789
to czemu nie zroisz test ciązowego?? na co ty tu liczysz bo nie rozumiem?

licz na to czy ktos mi moze podpowie czy to choroba czy moga byc takie objawy ciazy? bo mialam miesiaczke a powiadaja ze jak wystepuje miesiaczka to ciaza absolutnie nie wystapi.

Gość ewelaaaaaaa789
buziak1 dziewczyno czy do ciebie dociera to ze moe to byc ciaza a nie musi? WIESZ CO TO JEST TEST CIĄZOWY??? JAK WIESZ TO GO ZRÓB niema tu lekarzy na Boga:/

Gość dfgdgd
no wydaje mi sie ze mozesz byc w ciazy.. ale nie musisz:P czesto jest tak ze kobiety maja okres podczas ciazy.. ale zeby mieć pewnosc najlepiej zrob test;]

eweeela789 widze ze jestes bardzo nerwową osobą:) spokojnie wiem co to jest test ciążowy:) przecież żyjemy w XXIw:) ale dzięki że mnie uświadamiasz w tym :) buziaki

Gość odpowiem też .......
ja też jestem za tym żebyś jeszcze dziś zrobiła sobie test po co gdybać a nikt z nas jasnowidzem nie jest mogą to być zarówno oznaki ciąży jak i choroby

Gość ewelaaaaaaa789
buziak1 nie nerwowa nie jestem ale tylko na takie co sa tak popierdolone jak ty :/to smiac mi sie chce jak czytam takie pytania twojego pokroju idz do ginekologa albo zrob test ciązowy jak sie tam zamartwaisz test ciazowy ci pokaze albo jestes albo nie i po sprawie bo nikt ci tu 100% odpowedzi nie da na twoje pytanie tyle na temat

Gość ewelaaaaaaa789
buziak1 buahahha nie rozsmieszaj mnie smieszna jestem z tymi twoimi pytaniami idz do lekarza zastanów sie trosze co piszesz

Gość ewelaaaaaaa789
widac nie jestes na tyle inteligetna bo nie dociera do ciebie to co sie pisze!!!jak sie ma takie doleglowosci to sie idze do lekarza rodzinnego albo do ginekologa jesli masz watpliwsoci ze to ciąza !!!!

Gość do buziak - prawdziwej
mozliwe ze masz zaburzenia psychosomatyczne teraz. Wiesz, ze kochałas sie w dni płodne, a tym samym masz swiadomosć duzego prawdopodobienstwa ciąży, dlatego twoj mózg teraz steruje ciałem. W podswiadomosci myslisz, ze jestes w ciązy totez doszukujesz sie wszystkich jej objawów somatycznych - fizycznych. Zrób test za 10 dni i bedzie miała pewność. Po co masz sie shizowac niepotrzebnie. Narazie pomysl ze nie jestes w ciązy i o tym zapomnij a objawy prawdopodobnie ustaną.

Gość nie zawsze ciąża
niektórzy kochają sie w dni płodne i nie zachodzą. Popatrz na te wszystkie staraczki..

nie zaburzenia to raczej nie sa bo nie myslalam o tym ze jestem w ciązy bo gdy dostalam okres to od razu ta mysl przeszla a teraz nagle po miesiacu zaczelam wymiotowac zaczelo mi byc niedobrze. dzisiaj zrobie test ale mozliwe ze to jakies zatrucie. dzieki za rade chociaz ty mnie nie krytykujesz- do buziak prawdziwej:)

wiem wlasnie ze sa pary ktore staraja sie przez kilka lat moja kuzynka walczyla przez 10 lat aby miec dzidziusia i nareszcie sie udalo:) bede chrzestna:P a niektore gowniary ida na balety bzykna sie z pierwszym lepszym i dziecko nagle oddaja do adopcji albo porzucaja na smietniku.