Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

kotolotka

grupa krwi dziecka

Polecane posty

jak będzie potrzebna nagle grupa krwi to koleżanka sie zdziwi po co robi sie to badanie

ja mam 27 wiec tez do najmłodszych juz nie należę :D nie dołuj się tylko wyłączaj mowie Ci to jest najlepsze, ja mam rowniez trzaski odnosnie wojny konca swiata katastrof itd wiec ogladanie telewizji odpada :D znam program taki codzienny na pamiec i wiem kiedy przelaczac zeby nawet zwiastuna wiadomosci nie ogladac :D wiem ze to debilne ale nic nie poradze a domownicy tez juz rady nie daja :) czas chyba wyjsc do ludzi, rok w domu wystarczy.. Ja nie pracuje i tak siedze z tylkiem w czterech scianach.. :) I WYMYŚLAM

e kochana, to młodziutka jesteś ja pracuję i co z tego, w drodze do pracy myślę o małym i jego siniaku w drodze z pracy również nie jestem tak do końca wariatką, ale coś koło tego w domu też próbują mnie zagadywać jak coś nie tak, ale ja wszystko wyniucham wiesz widziałam te maluszki chore na różne ciekawe choroby typu jak wyzej białaczki, ostre anemie (przetaczanie krwi), małopłytkowości i inne - leżelismy kilka dni na takim ciekawym oddziale jak hematologia z właśnie tak ciężko chorymi dziećmi i powiem Ci, ze zostawia to ogromny ślad w psychice, widok tego wszystkiego był powalający i nie pozwalał oderwać sie od ziemi najmłodsze dzieciatko miało rok i 3 miesiące chore na białaczkę, jeden wielki horror także cieszmy sie naszymi maluchami i cóż to są te jelitówki czy małe siniaczki od upadku

zmykam już do domku jak będziesz chciała jeszcze pobac się w towarzystwie to daj znać jakie masz obawy zawsze jak ktoś poradzi to lzej na duszy mi też lżej odnosnie siniaczków u małego, wiem, że nie tylko on je miewa