Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość NIE DA SIĘ Z NIĄ ŻYC!!!

CO ZA ZAZDROŚNICA!!!

Polecane posty

Gość NIE DA SIĘ Z NIĄ ŻYC!!!

posłuchajcie mam koleżankę ona ma 21 lat ma malutkie dziecko i męża... i jest strasznie zazdrosna o tego męża kiedyś gdy z nim szła to udała normalnie że mnie nie zna!!! potem powiedziała że mnie nie poznała znamy się dwa lata a ja nigdy nie poznałam jej męża nie dopuszcza mnie do niego proponowałam żebyśmy się spotkali kiedyś ja ona jej facet i mój chłopak to nie ona nigdy.... Opowiada mi czasem że nie pozwala mu chodzić na piwo z kolegami że siedzą w domu cały czas ona go normalnie osacza ciągle on kiedyś zaproponowałam żebysmy same gdzieś wyskoczyly to oczywiscie nie i nie i nie...mało tego mój facet pracuje w biurze i załatwił tam robotę jej mężowi ...to wiecie co ona zrobiła? wypytywała mnie czy tam nie pracują tam żadne kobiety i oczywiście jej powiedziałam że pracują bo tak jest skończylo się to tak że tam nie pracuje...

Jak będzie faceta trzymała na takiej krótkiej smyczy to on ją w końcu przegryzie...

Gość Ale przecież
Ty z nią nie żyjesz, więc nie rozumiem co Cię to obchodzi!

Gość karolisia8555555555
pojebana jaks niech jeszczw klatce go zamknie to jak uda mu sie wyrwac to juz nigdy nie wroci

Gość zdenerwowany ;
to że z nią sie nie da rozmawiać!!! przecież ja to wyczuwam widze że mąż to temat tabu ostatnio nawet jak się do mnie kollega odezwalł po latach to ona do mnie skoczyla jak tam moje romanse!!!

Gość karolisia8555555555
ktos tu chyba zapomniel zmienic nicka