Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Janina herbu Andrault de Buy

Który modęl wybrać? Proszę o radę.

Polecane posty

Gość Janina herbu Andrault de Buy

Dzień dobry, jestem Janina hrabińcia herbu Andrault de Buy, muj sponsoruś hrabćo Monte-Christo kupił mi miesiąc temu zamek nad Loarą wraz z 10 wioskami i włościanami. Przy zamku jest lotnisko, więc na kolejny prezencik zażyczyłam sobie żeby kupił mi samolocik. Jesteśmy na etapie wyboru modelu. Pojeździliśmy już trochę po niemieckich komisikach. No i jeden Turek ma dwa bardzo fajne samolociki no i nie wiem na który się zdecydować. Pierwszy to Boeing 747, taki jak ma Barak Obama, 10 letni, bezwypadkowy, klima, skóra, elektryczne szyby, poduszki powietrzne, abs... A drugi to Boeing 737, model dużo młodszy, w podobnej cenie jak ten 747, ma tylko 3 lata, równie dobrze wyposażony, no ale nie wiem bo jest dużo mniejszy od 747. Bo wiecie, jak się wybiorę na zakupy do Paryża, Londynu czy Nju Jorku to nie wiem czy się z tym wszystkim pomieszczę do 737, ale z drugiej strony to zawsze takiego maluszka łatwiej zaparkować będzie na takim Hitroł. No i nie wiem na który model się zdecydować :(. Może mi coś poradzicie? Czy któraś z was moje panie ma może któregoś z Boeingów? Wolałybyście ten większy czy mniejszy. A i zapomniałam, ten 747 ma piękny różowy kolorek, nie wiem jak wy ale ja uwielbiam różowy :)

Gość evvka27
bara bara