Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Polecane posty

ale to nie jest tak, ze oni wyjmuja i nie dochodza. dochodza ale spuszczaja sie w prezerwatywe a nie w nas. no, przynajmniej tak u mnie jest, ale sadze ze u octavi tez, bo chyba zaden by sie nie powstrzymywal...

mmm obiadek.. ja najpierw musze sie zebrac zeby go zrobic:D no w sumie juz czas najwyzszy wiec zabiram sie:D

No dokładnie o to chodzi. :) Jak zaczynałam brać tabletki też myślałam, że będzie cudownie. Rozczarowałam się i już wolę te gumki, niż brak ochoty na seks, zero nawilżenia i ciągłe bóle głowy.

Gość kiciorek/ek
Octavia- a nie wzięłaś pod uwagę, że miałaś źle dobrane tabsy? Miałaś robione badania hormonalne, czy gin dał Ci "na oko"? Dobrze dobrane tabletki takich objawów nie pwodują. Ja brałam 10lat, bez żadnej przerwy i nigdy mi taki skutki uboczne się nie pojawiły. Z tym, że badań miałam tysiące, łącznie z badaniem dna oka:) Viviana- ale co to za przyjemność ciągle sie pilnowac czy to już? No i technicznie sobie tego nie wyobrażam: wyjmuje i potem sobie pomaga ręcznie, żeby dojść? Dziwnie tak trochę.... A poza tym to mnie się wydaje, że gdyby któraś z Was miała początek orgazmu jak chłopak musi wyjac to może zrozumialybyście, że to głupota:) A tak jakoś tak, "na zimno" pilnujecie, żeby przypadkiem w Was nie skończył. Dla mnie to trochę pozbawione sensu.

Hejka dziewczynki o czym teraz porozmawiamy .

Kiciorek nie musi sobie pomagać ręką. I wiem, że mu to nie przeszkadza, bo otwarcie rozmawiamy :) I wiem, że miałam, źle dobrane tabletki. Ale na razie nie planuję powrotu do innych. Bo tak jest po prostu prościej dla mnie. Dodatkowo jestem migrenowcem, na ulotce nawet jest napisane, że nie jest wtedy wskazane branie tabletek. Ty się dziwisz, dla mnie to jest normalne. Każdy woli co innego :)

Jak odstawiłam tabletki, to poczułam, że żyję :D Za bardzo się chyba do nich zraziłam.

tak, dokladnie tak- konczy reka. i to nie ja pilnuje tylko on, bo on wie ze juz dochodzi. dla mnie to w sumie bez roznicy i wiem ze nawet jakbym brala tabletki to tez bym mu kazala uciekac przed, albo kazala zakladac gumke i moze sie w niej spuszczac. ale potem bym chyba ja sprawdzala pod mikroskopem czy nie pekla czasem i przed kazdym okresem bym drzala. wiec dla mnie to bez roznicy raczej :D

Witam, Mam do sprzedania tabletki antykoncepcyjne yasminelle. Nowe, zafoliowane, długa data ważności. Cena za opakowanie 35 zł. Mój numer gg 33692123. Pozdrawiam Monika