Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Sama w domu

Czy ktos ma kubeczek LOVI 360 st ??

Polecane posty

Mam zamiar go kupic . Prosze napiszcie mi czy dzieci chca z niego pic czy faktycznie leci picie tylko tam gdzie dziecko rzylozy usta ??

hej ja własnie kupiłam go półtorarocznej córce i jesteśmy na etapie uczenia sie picia z niego bo trzeba ssać żeby leciało :) mam nadzieje ze szybko sie nauczy

mam i nie chcą z niego pić tak jak z żadnego niekapka z zaworkiem. trzeba zassać bo tam jest dookoła "uszczelka" i samo nie leci.

Gość mamamam26
a mój pije i już nielubi takiego z ustnikiem - tylko ten lovi

Gość ostrężynka
Znam dwie osoby, jedna pije bardzo ochoczo, druga wcale :)

Gość moja coreczka pije chetnie
chetnie pije z tego kubka. Woli ten kubek od niekapka. A najchetniej by pila z normalnego kubka, tylkop ze wtedy jest cala mokra i trzeba ja przebierac po kazdym piciu. Wada tego kiubka jest to, ze jak dizecko go upuisci, cyz mocniej potrzasnie to woda jednak troche chlapie. W niekapkach takiego problemu nie bylo.

Gość 2mama2
Mam kubek. ale córka średnio z niego lubi pić, woli z normalnego kubka. Dostała go jak miała rok. Tak, nie leci z niego, chyba że rzuci kubkiem o podłogę. No i uszczelki bardzo krótko są szczelne, trzeba dość szybko wymienić. Dla mnie przereklamowany produkt.

Gość u nas się nie sprawdził
syn rzuca butelkami a tym kubkiem jak rzucił to była wielka mokra plama ... owszem jak się go delikatnie przechyli to nie cieknie ale - jest kompletnie nieszczelny przy upadku! syn ma 18 miesięcy pije normalnie ze szklanki jak go pilnujemy, a sam bez nadzoru nadal z butelki - bo właśnie jak nią rzuci to nic sie nie wylewa... kubek lovi stoi w szafce i sie kurzy.

Gość 2mama2
Od czasu do czasu używam butelki po kubuś water. ma super ustnik-dziubek z którego leci tylko w jedną stronę. U mnie sprawdza się bardzo dobrze.

Gość no nieźle
u nas się nie sprawdził wcale, bo córcia nie chciała w ogóle go zassać, a trochę jednak trzeba bo samo nie leci(ale ona nie nie ssała ani smoczków, ani kubków niekapków) Jak miała 9,5miesiąca nauczyłam ją pić z "dorosłego' kubka, ale trzymając go w swojej ręce.

Gość gość
Mój podopieczny ma ten kubeczek i faktycznie fajna sprawa ale chyba nie są dopracowane bo przeciekają