Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość marylkawawaxo

czy faceci tak po prostu mają?

Polecane posty

Gość marylkawawaxo

jestem z moim mezczyzną 2 lata,początek wiadomo - bajka . Ale teraz mowi mi ze mnie kocha,pisze,mowi nieraz czule slowa,ale juz rzadko. . . juz nie jest tak jak dawniej,boje sie ze juz nie czuje tego co wczesniej,a moze taka jest kolej rzeczy po takim czasie?Moze juz nie chce mu sie byc takim kochanym ... bo nie chce dopuscic mysli ze juz mnie nie kocha ... chce ozywic ten związek.

Gość marylkawawaxo
zaczelo sie od nudy ,zaczelam przegladac moj paszport i zaglebilam sie w jakies dziwne mysli ;jeszcze do tego mialam zatyczki do uszow stwierdzilam ,ze calkiem ładnie wygladalam gdy mialam 12 lat. wiec nie wiem dlaczego ale zaczelam stekac i lizac po tym zdjeciu w miedzyczasie weszla mama i jako ze mialam zatyczki nic nie slyszalam i nie zauwazylam jej, wiec lizalam swoje zdjecie tak przez dobra chwile

Gość marylkawawaxo
podszyw. ;/

Jest z Tobą to znaczy że kocha mocno. Nie przejmuj sie tyle ;)

Gość marylkawawaxo
ale on w czasie spowiedzi zagląda księdzu pod sutannę po czym dokonuje na nim zuchwałej kradzieży kieszonkowej:classic_cool:

Gość marylkawawaxo
m_a_y -- dziekuję:) ale tak czasem sie boje ,bo on nie jest taki jak dawniej tzn wylewny ...czesto sie wczesniej klocilismy,byly przerwy-moze to dlatego?moze musi zaufac ..nie wiem.. nigdy nie bylo miedzy nami zdrady czy tp ..po prostu ..zazarte klotnie

Gość marylkawawaxo
moze nie potrzebnie sie go czepiam ze nie jest czuly ? ;/

Gość bdfs
w moim przypadku wcale facet tak nie ma... Jesteśmy razem właśnie dokładnie 2 lata (w grudniu minęło) i wciąż mnie przytula , całuje i mówi że kocha tyle samo co wcześniej czy mówiłaś swojemu facetowi o tym, że Ci tego brakuje?

Gość marylkawawaxo
tez mowi mi ze mnie kocha ,przytula ale ja nie tak jak dawniej... mowilam on mowi ze przesadzam i mnie kocha,moze rzeczywiscie przesadzam

Gość bdfs
zawsze byłam zdania że jeśli się coś faktycznie odczuwa, to się nie "przesadza" tak w ogóle to zawsze nienawidziłam gdy facet mówił do mnie "przesadzasz", tak jakby mówił że to co czuję jest nieprawdą nie wiem co napisać - pewnie mu spowszedniałaś i tyle

Gość marylkawawaxo
wlasnie i nie wiem jak zrobic zeby to odswiezyc rozumiesz..;/