Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bdfs

Kiedy minie kaszel po rzuceniu palenia?

Polecane posty

Gość bdfs

Tydzień temu rzuciłam palenie i nadal kaszlę jak stary bosman, czuję że płuca mam strasznie zawalone. Orientujecie się może kiedy to wszystko ze mnie zejdzie i przestanę kaszleć? Miesiąc? Rok?

Gość najtaniej to w metrze
idź do lekarza a nie pytaj na forum

Gość jak ja dobrze pamietam
ten obrzydliwy kaszel... Sama nie pale 5 ms. pierwsze 3 przekaszlalam. nie wiem czy to ma jakies znaczenie ale ja palilam duzo i dlugo a juz pod koniec to baaardzo duzo. Ale nie marw sie, przejdzie na pewno, spytaj w aptece o jakis syrop, nie pamietam juz co mialam ale pomogal troche. No i nie poddawaj sie, wierz mi rzucenie tego swinstwa to jedna z najlepszych decyzji jaka podjelas w zyciu.

Gość sldkfhssa
Rzuciłem we wrześniu, paliłem ponad 20 lat, paczkę do dwóch. Jeszcze trochę kaszlę, ale powoli coraz rzadziej. I dźwięk kaszlu jest już inny, taki jak na końcówce choroby, przeziębienia. Piłem czasami syropy, ale głównie ze względu na suchość w gardle. Takie uczucie jakby gardło się sklejało. Pozdrawiam.

No chyba was posrało... Ja paliłam 11 lat, 2 paczki dziennie, dostałam astmy, jak rzuciłam to po tygodniu kaszlu nie było, nawet astmatycznego.... No ale wróciłam do palenia i znowu jest 😭

Gość kotaz

chooooj