Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Wrzesień 2011:)

Boję się o dziecko pomóżcie!!!:)

Polecane posty

Witam ostatnio na imprezce wypiłam 4 lampki winka i do dziś nie wiedziałam że jestem w ciaży,aktualnie jest to 4 tydzień i obawiam się że może z maleństwem później być coś nie tak czy jest to możliwe?bardzo się tego boję i mam nadzieję zę nie wpłynie to na dziecko POMÓŻCIE!:)

nie panikuj, nic się nie stało, wiele kobiet jeszcze nie wie że jest w ciąży, nie stresuj się bo zaszkodzisz dziecku :P

Gość kennyandgorrie
spoko, ja zaszlam w ciaze w podrozy poslubnej, w ktorej tez niejednego drinka wypilam, nie mowiac juz o litrach szampana. dziecko zdrowe, nie martw sie :)

Gość a co my mozemy pomoc
jezeli cos sie stalo to i tak za pozno. Ale raczej na tak wczesnym etapie 4 lampki wina nie wplynely na zarodek. dopoki nie ma pepowiny, dziecko jest jakby izolowane, zywi sie zolteczkiem itd. Wez sie pomodl o zdrowe dziecko.

Gość ja zaszłam w 1 ciążę
na początku roku akademickiego... imprezy były do upadłego cały miesiąc, jak się o ciąży dowiedziałam, to tez bałam się czy będzie ok.... dziś syn ma 10 lat i jest najlepszy w klasie! bądź dobrej myśli!

ktoś mi kiedyś mówił, że piciem i fajami gorzej dziecku zaszkodzi się w 6 miesiącu niż w 1. czy to prawda-nie wiem. ale faktem jest, że masa kobiet nie wie o ciąży,piją, palą i dziecko rodzi się zdrowe. ja też nie wiedziałam o około 6 tygodniowej ciąży, na porządku dziennym były fajki, solarium i redbulle(alkoholu nie piję) ale teraz skoro już wiesz, to kwas,zdrowe odżywianie się i unikanie stresu ;) wszystko będzie dobrze.

Gość izia87
nic sie nie stanie ja tez piłam nie duzo ale zawsze cos i tez nie wiedziałam ze jestem w ciazy a tera mam slicznego zdrowego synka prawie każdy ma taka sytuacje nic sie nie martw:)

Gość izia87
nic sie nie stanie ja tez piłam nie duzo ale zawsze cos i tez nie wiedziałam ze jestem w ciazy a tera mam slicznego zdrowego synka prawie każdy ma taka sytuacje nic sie nie martw:)