Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tomekkow12

Czy jej zależy?

Polecane posty

Gość tomekkow12
no ok, ale niech ona zrozumie i mnie, i niech sie nie obraża jak pójde z inną, bo samemu to lipa iść ;]

Gość Loving you moro
Uwierz mi, ona nie zrozumie czegoś takiego jak "jak nie z tobą, to z inną". Wiemy, jak bardzo chcemy być ważne w związku i panować nad facetem, aby przypadkiem nie krzywdził naszych myśli i nie dawał powodów do zazdrości. Ta dziewczyna naprawdę ma problemy z okazywaniem uczuć i jak nie uda się do terapeuty to możesz za parę miesięcy cierpieć

Gość tomekkow12
trudno, ale coś czuje że takim sposobem ze mną pójdzie ;] a jak nie, to pójde z inną, wtedy sie może ocknie :)

TY JESTES mlody i glupi,nie che nie ciagnij jje , am bedzie duzo innych wolnych dziewczyn,a moze kogos poznasz,nie ciagnij drzewa do lasu

Gość Loving you moro
Nalewka_babuni - łatwo rzucić i polecieć na wolne panienki na weselu, co ? Życie w praktyce nie jest takie łatwe jak w założeniu. A co z uczuciami? Jest młody fakt, ale to nie znaczy że jak się pojawi problem od razu ma lecieć do kolejnej dziewczyny skacząc z kwiatka na kwiatek... On jest w niej zakochany. Zresztą, niech najpierw dokończy ten związek i przekona się o błędach miłości zamiast od nich uciekać;)

Gość tomekkow12
Nie chce nic zakańczać ;] Lecz trudno, nie pójdzie to nie, nie bedzie to nasz koniec. Tylko jestem ciekawy jak zareaguje jak pójde z kim innym :]

Gość Loving you moro
jeśli zależy ci na tym weselu, idź z kimś innym. Nie warto odmawiać sobie takiego wydarzenia jak wesele bo panienka nie chce z tobą iść ;) jak pójdziesz z inną wyzłości się, a potem zobaczy że nie można tak sobie to olewać i mieć w dupie... :):D