Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gfdgdgdfgdfgfd

jaki macie podklad i czy jest dobry ?

Polecane posty

Gość gfdgdgdfgdfgfd

??

Gość Dominika.
loreal tre match uzywam, bo nie znalazlam lepszego, ale nie jest idealny

Gość dens
estee lauder double wear-niezły

Gość pixaaaaaa
rimmel - lasting finish dla mnie, czyli osoby z cerą normalną na policzkach i mieszną w stresie T, z kilkioma wypryskami od czasu do czasu jest THE BEST.

ja miałam podkładów od cholery od 2 tygodni mam Lirene Natural Look 2 w 1 fluid + baza ( w sumie to fluid ,a nie podkład no ale...) i jest absolutnie świetny! polecam :D

obecnie używam podkładu z Neutrogeny-Healhy Skin, jeśli nie masz problemów z cerą to jest absolutnie świetny bo pięknie rozświetla cerę. Gorzej pewnie będzie z cerą problematyczną, bo nie kryje jakiś wyprysków czy coś w tym stylu, chyba że masz dobry korektor.

Gość fikkimikkii
a ja po wielu latach używania podkładu postanowiłam przestać używać zadbałam o cerę używam kremu rozświetlającego i mam mniej problemów z cerą od tego czasu i teraz w razie jakiejś niedoskonałości typu pryszcz używam korektora ewentualnie lekko przypudruję sypkim pudrem matującym-bardzo lekko i tyle :) polecam odstawienie podkładu, zobaczycie jak ładnie będziecie wyglądać a cera odpocznie i stanie się ładniejsza i zdrowsza