Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zrospaczona;(

Mój chłopak ma depresję jak mu pomóc?? ;(

Polecane posty

Gość Zrospaczona;(

Witam. Piszę tutaj ponieważ mam bardzo duży problem i forum i net to moje ostatnia deska ratunku , nie mam się kogo poradzić znajomym nie ufam na tyle , aby móc rozmawiać o problemach moich i chłopaka. Więc zacznę od tego ,że miał kiedyś dziewczynę. Chodził z nią przez 9 miesięcy. Ona go zdradzała iwg i on to bardzo przeżył brał jeszcze przez nią sterydy. Teraz jesteśmy razem już ponad rok. Na poczatku było dobrze , nawet cudownie lecz z potem zaczęło się coś psuć. Przestał do mnie przyjeżdzać przestał wychodzić z domu zaczął ciągle chorować. Wmówił sobie ,że ma raka ze jest zniszczony ,że już nie ma po co żyć. Twierdzi ,że ma wyjeban*e na wszystko. Kocha mnie wiem o tym bo gdyby tak nie było nie bylibyśmy razem i nie dzwonił by codzinnie i nie martwił by się o mnie. Mówi ,ze mnie rani ,ze mnie krzywdzi ,ze dla niego już nie ma ratunku ja chcę mu bardzo pomóc , chcę go wyciągnąć z tego ale nie wiem jak. Namawiałam go na wizyte u psychologa ,ale on nawet nie chce o tym słyszeć. Kiedyś opił się zadzwonił do mnie i przez cały czas mówił że nie moze znieśc jak cierpie przez niego ,że on nie jest szczęsliwy że go życie niszczy. Najbardziej dołuje go to ,ze nie moze wyleczyć się z chorób. Chodził do lekarzy brał leki ,ale to nic nie pomaga;( Nie wiem co robić naprawdę ;( Bardzo proszę o pomoc. O jakieś wskazówki. Często też jak ja mu coś mówie to obraca się to przeciwko mnie. Naprawdę nie wiem co robić. Dołuje mnie też to ,że kłoci się z każdym zamyka się w pokoju i cały czas śpi ahh bardzo martwię się nie opuszczę go nigdy go nie zostawie samego chociaż on twierdzi ,że nie chce mnie ranić. Ale pomogę mu kocham go i zrobie wszytko by mu pomóc! Lecz teraz ja Was proszę o pomoc! :(

Gość dj marchefffka
jeśli on ma depresję a wyglada to na zaawansowaną postać to tylko lekarz+właściwa terapia, niestety nie b ędziesz w stanie pomóc mu sama pomyśl, jak na niego wpłynąć aby udać się do lekarza (psychiatra), dobrze, gdybyś poszła z nim, lekarz tobie też może doradzić, jak się z nim "obchodzić", może należy zaangażować osoby, które są życzliwe twojemu chłopakowi (rodzeństwo, rodzice...) najpierw spróbuj zachęcić go sama do wizytu u specjalisty

"Ona go zdradzała iwg i on to bardzo przeżył brał jeszcze przez nią sterydy" oslabiaja mnie takie teksty :O

Gość ..........9...........
zrób mu loda

Gość Zrospaczona;(
Wiem że rozwalają takie teksty ja przez to płacze ale jakoś daje sobie rady zależy mi na tym aby mu pomóc ale nie wiem jak :(

Gość fanita fillamenco
koniecznie musi być pod stałą opieką lekarza, może brał kiedyś leki ale może brał nieregularnie lub były niewłaściwe, dzisiaj trzeba się nachodzić za dobrą diagnozą, powinnaś być zdecydowana, powiedz mu, że rozpoczęcie leczenia jest warunkiem waszego związku, wymagaj od niego, nie niańcz go bo to do niczego nie doprowadzi, razem musicie się starać to trudny związek, szczerze mówiąc, sama nie wiem czy miałabym siłę walczyć

zrozpaczona.... sterydy dzicko drogie sie bierze zeby sobie "rzezbe" wyrobic!!! a nie z rozpaczy ze sie kogos stracilo. to tak jak bym ci powiedziala ze na grype najlepszy szampon ziolowy

Gość Zrospaczona;(
ahh bardzo trudny nikomu nie zycze by przechodził przez to co ja ale ta miłośc do niego mnie trzyma to że mi zależy na tym związku zależy mi na nim i to że on chce ze mną być i kocha mnie też. ;(

Gość Zrospaczona;(
Sterydy niszczą człowieka barł bo zrobiła z niego suchciela o to chodzi.

Gość Zrospaczona;(
że był za chudy że każdy chłopak sobie fajnie wygląda iwg itd..

Gość matka polka.
możesz go dobić niech sie nie męczy

Gość Zrospaczona;(
dziś dyżur ma Pani Małgosia, po obiedzie mozemy wyjść do parku

Gość rEloAd.!x
a jara? albo ćpa coś?

Gość Hendiiii
Sterydy bardzo szkodzą zdrowiu.Jeżeli pił do tego jakieś alkohole to niestety nie dziwię się, że zachowuje się w ten sposób. Nie pozwól mu brać tego świństwa.

Gość Zrospaczona;(
jak wezmę zielone pigułki to będę mogła oglądać telewizję

ile on ma lat, wydaje mi sie ze male napierdalnko odmulilo by mu pod czapka, a Ciebie lalka to mi szkoda i za lekcje sie biez bo ciemno sie robi

Gość Zrospaczona;(
najgorsze jest to ze on nie ma pelnego wzwodu , i seks z nim jest nie najlepszej jakosci probuje roznych rzeczy i nic kupilam sobie nawet seksowna bielizne

Gość Zrospaczona;(
byscie cos pomogli a nie tak siedzicie jakby bylo o golych babach to byscie zaraz gadali albo o cyckach

Gość Zrospaczona;(
Ej Ty to mój temat a nie jakiś sex i bielizna ja tutaj mam problem ;(

Gość Zrospaczona;(

Gość Zrospaczona;(
ale co zrobisz jak nie chca pomoc pies ich osral

Gość Zrospaczona;(

Gość Zrospaczona;(

Gość Zrospaczona;(
ahh;(

Gość Zrospaczona;(
co ty sraczke masz ?

Gość Zrospaczona;(
Wiesz co Kur** jak masz tak głupio pisać to lepiej wogóle nie pisz.

Gość Zrospaczona;(
a najlepiej spierdalaj na szczaw krowo

Gość Zrospaczona;(
kurwa gubie sie kim jestmkim ona ??