Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Borborcia

Zamarznięta kanalizacja - co robić!!

Polecane posty

Gość Borborcia

Co kilka lat na przyłączu kanalizacyjnym u mnie do domku (między ostatnią studzienką a kanałem na ulicy) zamarza mi zimą kanał :( Wtedy wszystkie fekalia stoją w końcowej studzience i ich smród leci do mnie z kibla!! Dzisiaj wróciłam do domu i mało się nie pożygałam, otworzyłam studnię a tam gówna stoją... :( niespełna 3 lata temu w kwietniu było u mnie WUKO !! Jakby się kto pytał to jest taki duży samochód ciężarowy z taką rurą co pod ciśnieniem przepycha zapchane rury!! Hydraulicy powiedzieli mi że na 4 lata powinnam mieć spokój, nic nie zapłaciłam gdyż zapchanie było na ulicy a to do mnie nie należy. A teraz? Niespełna 3 lata minęły i to samo... a wężem ogrodowym nie wyczyszczę bo jeszcze mi wodomierz rozsadzi :( Chyba będę musiała znowu uśmiechnąć się do miejskich wodociągów żeby podjechali WUKO... U wielu moich sąsiadów na ulicy kanalizacja się zapychała, ale nigdy nie było to tak częste jak u mnie... poza tym mój sąsiad z góry (drugi właściciel kamienicy) wrzuca do tej studzienki kupy swojego durnego psa!! :( Ja mu zwracam uwagę że może zapchać, ale on że to nie ma znaczenia i że może wrzucać. A teraz dawno nic nie wrzucał, przyszła zima i kurwa chujnia się zrobiła... doradzcie coś bo już nie mam siły, śmierdzi w całym domu okropnie!! :(

Gość izabela766
jak to co wezwać fachowców. W sprawie kanalizacji oni http://www.ekoprod.pl/ są zdecydowanie najlepsi. Polecam serdecznie!

Gość gość
najlepiej wezwac fachowców, jakas firme, ktora zajmuje sie problemami wodnymi np www.hydroel.com.pl :) ja póki co nie mam takich problemów, ale znajomy mówił mi o swoim problemie i o tym, że własnie ich wezwał kiedyś

Gość gość
Na takie problemy najlepsze sa po prostu firmy, które się tym profesjonalnie Zajma, np. jeżeli mieszkasz w lodzi albo gdzies w okolicy to www.pogotowiekanalizacyjne.lodz.pl Pozdrawiam

Gość gość
Zdecydowanie przyda Ci się pomoc specjalistow, zmaarznieta kanalizacja to nie jest taka prosta rzecz do rozwiązania, przy nieodpowiednim dzialaniu można w domu sobie biedy naklepac, zajrzyj tutaj www.firmakanex.pl

Gość gość
pogotowie kanalizacyjne to chyba jedyne sensowne rozwiazanie w takim przypadku, osobiscie z wlasnego doswiadczenia moge polecic smialo firme www.prbrembud.pl powodzenia

Gość Borborcia
już nawet mnie się wypróżniam.. oszczędzam ile mogę czasem dwa tygodnie noszę w sobie kupkę

Gość gość
wystarczy profesjonalna pomoc takich firm jak np. www.prbrembud.pl ja wlasnie kiedys korzystałem z ich usług i byłem bardzo zadowolony

Gość gość
wezwac specjalistow, to będzie na pewno najlepsze wyjscie, osobiście śmiało mogę polecic firme www.prbrembud.pl już raz pomogli mi z bardzo mocno zapchana kanalizacja i poszlo to sprawnie

Gość gość
U mnie udrożnieniem kanalizacji zajęła się firma www.aseko.pl. Po moim telefonie do nich przybyli w godzinę i wszystkim profesjonalnie się zajęli.

Gość gość
Najlepiej samemu nie kombinować tylko zadzwonić po fachowca. Ja jak miałam problem z kanalizacją kontaktowałam się z www.aqua-kret.pl. Jeśli jesteś z Wrocławia to jak najbardziej mogę ich polecić.

Gość gość
Być może, będzie potrzeba wymienić i sprawdzić przyczynę tego?? Polecam www.instalator-bytom.pl, tam znajdziesz hurtownię rur PCV i kształtek, które mogą się bardzo przysłużyć.

Gość gość
W takim wypadku zawsze warto mieć kontakt do sprawdzonej firmy, która zajmuje się udrażnianiem kanalizacji. Od siebie mogę polecić wam http://wywoznieczystosci.pomorze.pl/ Zawsze gdy mam problem z zatkaną kanalizacją to się do nich zgłaszam.

Gość gość
Dlatego warto poszukać dobrych rur i fachowej firmy, która nam taką kanalizację wykona. Na tym nie ma co oszczędzać bo potem są takie sytuacje. Tu masz bardzo dobrej jakości rury kanalizacyjne i nie tylko z resztą, ceny dobre bo to tez producent i dystrybutor https://wiplast.com/ U nas w sumie wszystkie rury kanalizacyjne są z Wiplast , szybka wysyłka także polecam