Karruska_a 0 Napisano Styczeń 3, 2011 Hej, mam pewien problem, wiem ze moje zachowanie nie bylo zbyt odpowiedzialne no ale za pozno juz teraz. Biore tabletki anty od jakichs 10 miesiecy. W przerwie pomiedzy opakowaniami doszlo do stosunku tyle tylko ze przed przerwa polaczylam poprzednie dwa opakowania i zmienilam troche godziny brania tabletek. Od kad biore tabletki bralam je raczej wieczorem. Jednak zmienialam godziny ze wzgledu na prace i przez miesiac bralam je rano. Po miesiacu na ostatni niecaly tydzien zmienilam godziny na wieczorowe. Po czym po przerwie wrocilam znowu do brania ich rano. Moze to z powodu zmiany godzin czy cos takiego ale ostatnio nie specjalnie sie czulam, a dzis rano zaczal mnie pobolewac jajnik. I co wy na to? Prosze o jakies opcje od czego moge sie zle czuc i od czego moze pobolewac mnie jajnik? Nigdy tak nie mialam.. I mnie to strasznie zastanawia.. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość czy zmiany.....przekroczyłaś 1 Napisano Styczeń 3, 2011 przekroczyłaś 12 h przy zmianie godziny przyjmowania pigulek? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Karruska_a 0 Napisano Styczeń 3, 2011 Nie jestem tego tak do konca pewna ale mozliwe ze tak. Prawidlowo powinnam wziac tabletke w czwartek miedzy 19 a 20, a wzielam dopiero w piatek rano niestety nie pamietam dokladnie o ktorej godzinie.. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Karruska_a 0 Napisano Styczeń 3, 2011 Jednak bylo to dosc spore opoznienie w wzieciu tabletki, no i to mieszanie z godzinami przed przerwa.. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość czy zmiany.....przekroczyłaś 1 Napisano Styczeń 3, 2011 no to jak przekroczyłaś 12 h to przeczytaj ulotkę, opóźnienie powyżej 12 h grozi ciążą.... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Karruska_a 0 Napisano Styczeń 3, 2011 Tak wiem o tym, ale od stosunku mienlo zaledwie 6 dni no i nie sadze zeby te objawy byly jakos z tym zwiazane. Nie wiem tylko czy sie myle czy nie.. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość czy zmiany.....przekroczyłaś 1 Napisano Styczeń 3, 2011 ale bol jajnika moze oznaczac odblokowanie się owulacji.... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość jesli nie brałaś Napisano Styczeń 3, 2011 antybiotyku, nie wymiotowałas i nie miałaś biegunki to nie jestes w ciązy nawet jesli mineło 20h miałam podobną sytuacje i to nie raz z tym ze ja zapomniałam wtedy tabletek. Ból jajnika i złe samopoczucie moze wskazywać na jego stan zapalny moze udaj sie do lekarza Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Karruska_a 0 Napisano Styczeń 3, 2011 Yh, czyli co myslisz ze moge byc w ciazy? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Karruska_a 0 Napisano Styczeń 3, 2011 Nie bardzo mam poki co jak isc do lekarza bo jestem za granica dlatego tez pisze tutaj, bo w polsce pewnie polcialabym do lekarza.. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość czy zmiany.....przekroczyłaś 1 Napisano Styczeń 3, 2011 zrób test za jakiś czas. i bierz już o stałej porze- tak dla spokoju. ulotka pozwala na maksymalne spóźnienie do 12 h Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Karruska_a 0 Napisano Styczeń 3, 2011 No tak, mam tylko nadzieje ze nie bede ta jedna ktora akurat przez to wpadnie.. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość czy zmiany.....przekroczyłaś 1 Napisano Styczeń 3, 2011 oj, chyba nie jedna wpadla przez spoznienie wieksze niz 12 h.... poczytaj sobie.... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Karruska_a 0 Napisano Styczeń 3, 2011 Nie bardzo siedze i czytam fora, ale az tak duzo tego? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ulotka pozwala Napisano Styczeń 3, 2011 jesli były wymioty antybiotyki itd wiem bo pytałam sie lekarza / w jakim kraju teraz jestes? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Karruska_a 0 Napisano Styczeń 3, 2011 W Anglii.. wymiotowac to wymiotowalam ale nie biore tego pod uwage bo to bylo w nocy. W ta noc kiedy wzielam tabletke juz w sumie rano. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Karruska_a 0 Napisano Styczeń 3, 2011 Co jeszcze moge dodac to, to ze mam dzis jakis nietypowy sluz. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ja tez jestem w uk Napisano Styczeń 3, 2011 przy kazdym szpitalu w większym miescia są GUM Clinic dzwonisz i na drugi dzień masz bezpłatną wizyte mówisz co cie niepokoi gdzie boli itd , badają cie i dostajesz leki za darmo ja własnie się tak leczyłam przez ostatni mc. w jakiej czesci uk jestes? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Karruska_a 0 Napisano Styczeń 3, 2011 West Sussex, w dolnej czesci Anglii ;) Niestety wlasnie mieszka w mniejszym miescie i musialabym sie zorietowac gdzie u nas co jest. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ja tez jestem w uk Napisano Styczeń 3, 2011 w crawley masz na pewno http://www.outlinesurrey.org/gumwestsussex.html Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Karruska_a 0 Napisano Styczeń 3, 2011 Mam nadzieje ze bede miala jak tam sie dostac. To teraz w sumie napedzilam sobie stracha.. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ja tez jestem w uk Napisano Styczeń 3, 2011 no wiesz po 6-iu dniach nie ma jeszcze objawów ciązy jak by nie patrzeć...ale do GU warto skoczyć na badanie zycze powodzenia Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Karruska_a 0 Napisano Styczeń 3, 2011 Wiem, wiem ale jak sobie pomysle, ze faktycznie troche namieszlam z godzinami i moglam przekombinowac.. Nie dziekuje :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Karruska_a 0 Napisano Styczeń 4, 2011 Hejka, bol jajnika minal ale dziwny sluz zostal.. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach