Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość newjkdnewfjewdw

Mojemu facetowi nie podoba się ,że

Polecane posty

Gość newjkdnewfjewdw

jestem spokojna.. On ma bardzo przebojowych znajomych ,na imprezach wodka się leje strumieniami , ale czasem dzieją się tam takie rzeczy ,że mi się to nie zbyt podoba np żarty typu ,, wypozycz mi ta swoja dziewczynę na lodzika" . Nie jestem jakąś ,,cnotką niewydymką" ,ale nie jestem też przebojowa..A on by wolał żebym była taka jak ci jego znajomi..

Gość koralina123
A jak długo ze sobą jesteście?

Gość newjkdnewfjewdw
z 2 lata

Gość pasiiikonik
wiesz co, to nie jest przebojowość tylko buractwo i niski poziom, bardzo dobrze, że taka nie jesteś, zmień faceta

nie zmieniaj sie na sile, ja sie nie dziwie ze cie nie bawia takie teksty. a chlopakowi powiedz ze albo cie zaakceptuje taka jaka jestes albo niech sobie poszuka przebojowej panienki. takiej ktora by sie dala wypozyczyc koledze na lodzika

Gość newjkdnewfjewdw
no własnie średnio mi sie to podoba jak np jakiś facet zartuje ,że mnie przeleci bo mojego faceta nie ma.. niby to żarty ,ale.. nawet oni potrafia się wszyscy całowac miedzy sobą.. i uważają ,że to śmieszne.. mogę się napić ,ale to przesada co się tam dzieje.. Tylko szkoda ,że on tego nie rozumie i uważa ,że powinnam byc przebojowa bardziej i taka jak te dziewczyny co się facetom pchają bez wazeliny normalnie..

Gość newjkdnewfjewdw
tzn w jakimś bardziej spokojnym towarzystwie to nikt nie mówi ,że jestem za bardzo spokojna.. a oni na tym wyjexdzie na sylwestra to podreślali na każdym kroku bo nie robie takich rzeczy jak oni.. i mówili ,,anka wyluzuj bawimy się fajna z ciebie dupa ,ale za spokojna" Cały ten sylwester mi się nie podobał...

Gość newjkdnewfjewdw
up

Gość newjkdnewfjewdw
powie ktos cos jeszcze?

Gość To nie ty jesteś spokojna
tylko ci znajomi aż za bardzo ,,przebojowi"

Gość angeeelinaa
''wypozycz mi ta swoja dziewczynę na lodzika'' o kurwa :O gdybym była na twoim miejscu to facet dostałby z plaskacza za taki tekst

Gość koralina123
Powiedz otwarcie, że nie odpowiada Ci to towarzystwo i taki rodzaj żartów, bo to uwłacza Ci jako człowiekowi i kobiecie, że tak się zachowują zwierzęta. Rozumiem dobrą zabawę, ale bez przesady... Uwierz, jeżeli facetowi zależy na dziewczynie to dla dobra związku porzuci kolegów, bo wybierze partnerkę. Jeżeli on woli kolegów, to wybór jest prosty.

Gość newjkdnewfjewdw
mówię mu to ,a on ,że ja nie mam poczucia humoru i jestem sztywna

Oni nie są przebojowi moim zdaniem tylko są po prostu burakami, bez żadnej kultury. Nie wiem czy chcesz mieć takiego chłopaka, bo nie wiadomo jak dalej jego koledzy mogą się posunąć i jak on sam może Cię traktować. Jakby ktoś ze znajomych odniósł się tak do mojej dziewczyny(gdyby była chłopakiem), to powiedziałabym co myślę o takim zachowaniu, raczej nie byłabym zadowolona.

Gość widocznie to dwa światy
i za bardzo się różnicie... zastanów się, czy twój chłopak jest takim luzakiem w każdej dziedzinie życia? bo jak tak, to chyba nie warto się z nim zadawać? ale jeśli jest dojrzałym, odpowiedzialnym facetem, mądrym, mającym swoje pasje, umiejącym się KULTURALNIE zachować w towarzystwie innym niż jego kumple, tak, że nie musisz się go wstydzić, to chyba warto wypracować jakiś kompromis?

Gość newjkdnewfjewdw
jego właśnie też bawią te ich zarty.. czy jest odpowiedzialny raczej nie . zreszta ma ponad 30 lat ,a tak się zachowuje ciagle pije ,imprezuje.. tylko prace traktuje poważnie ,ale poza tym to odpowiedzialny to on nie jest zbytnio

Gość czarny_kocur
od początku nie jak czytałem Twojego posta nie pasował mi zwrot "przebojowa". Ktoś przebojowy, to osoba, która nie boi się przeciwności losu i idzie pod wiatr, ma fajne pomysły itd. To co prezentują znajomi Twojego chłopaka to meliniarstwo i brak zasad. Myśle, że nie bez kozery chłopak użył słów "nie jesteś przebojowa" bo to oznacza, że jesteś gorsza, słabsza. Ale daje Ci on "szanse" być przebojową - jeśli tylko zgodzisz sie na seks z jego kumplami, sprośne żarty i alkohol.

eee, to chyba szkoda czasu na takiego kolesia, co? a ty masz swoich znajomych? spotykacie się z nimi? jak on się zachowuje w stosunku do nich?

Gość newjkdnewfjewdw
on by nie chciał żebym sypiała z jego kolegami ,ale u nich taki żarty to poprostu norma.. albo to że faceci się rozbierają i latają z wackami na wierzchu.. takie mają ,,poczucie humoru" ale dla mnie to za duzo..

Gość newjkdnewfjewdw
Mam swoich znajomych ,ale on ich nie zna bo ja mieszkam w innym mieście i to do niego przyjeżdzam zwykle bo u mnie nie ma się jak spotykać bo moi rodzice go nie lubią.. Moi znajomi też lubią chodzić na imprezy itd ,ale takich akcji nie robia i nie mają takich akcji.. rozumiem ,że można pić wódkę ,nawet rzygać.. ale to byla przesada.. a oni ciagle mówili jak było super bo taki hardcore był

z wackami na wierzchu????????????????? właśnie chciałam się dowiedzieć, jakie to żarty, bo może przesadzasz, ale na takie coś to... nie mam słów :O daj sobie spokój z takim matołkiem!

no i błąd, że do niego przyjeżdżasz - wybacz brutalną szczerość, ale facet nie uszanuje takiej dziewczyny... on już pokazuje, że cię nie szanuje :(

Gość newjkdnewfjewdw
tak z wackami na wierzchu.. tam się prawie wszystkko dzieje jeszcze tylko jakiegoś swingers party brakuje.. dajcie spokój..

Gość newjkdnewfjewdw
Wiem ,że on mnie nie szanuje.. on nawet w pokoju gdzie ktoś śpi się ze mn kochać chciał.. nie dam rady nerwowo dalej na takie imprezy z nim chodzić.. bo przez ten weekned wcale sie nie bawiłam za dobrze . Lubię dobra zabawę nawet moge sie upić czasem i tak można ,ale z nimi to przesada..

Gość to co ty jeszcze z nim robisz?
:O

Ale z drugiej strony... z perspektywy twojego chłopaka...to wcale mu się nie dziwie.

Gość uuuuuulyuuuuuu
ja przy swoich znajomych jestem duszą towrzystwa, ale przy nowo poznanych ludziach bardzo się krępuję, mam jakąś blokadę, nie odzywam się. mój facet z tego z powodu zerwał ze mną, ale szybko się opamiętał, że mimo to wciąż mnie kocha i akceptuje. co z tego, skoro ja nie potrafie z tym zyc, ze taka jestem

Gość dla mnie to nie jest
przebojowosc ale dziecinada i buractwo totalne takie durne teksty i zachowanie...jak Twoj charakter moze nie podobac sie Twojemu chlopakowi...cham z niego

Gość o kurcze....
nic dziwnego ze Twoi rodzice go nie lubia. Ja bym z kims takim nie mogla byc. On Cie nie szanuje, traktuje jako worek na sperme, zreszta jak ponad 30-letni facet moze sie tak zachowywac? Zupelny brak kultury itp...jak mozna latac z golym kutasem przy kolegach i kolezankach? albo chciec sie bzykac przy kims w pokoju? To jest ta przebojowosc? Sama piszesz, ze dluzej z nim nie wytrzymasz...wiec zakoncz ten zwiazek koniecznie...