Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ja tam ich się boję:/

srachy duchy zjawy i takie tam...

Polecane posty

czy kiedyś zdarzył się wam mieć wrażenie że coś się wokół was dziwnego dzieje? straszy was coś? chętnie poczytam wasze sytuacje związane ze straszenim. ja się pytam poważnie. liczę na odpowiedzi prawdziwe

macie wrażenie że coś was straszy? czujecie czyjś wzrok i oddech chć nikogo nie ma w pobliżu?... proszę piszczie :/

Gość ja majka
ja przezylam kilka razy takie cos

nie nie nie. mnie nic ni straszy. chcę posłuchać opowiećsci innych... ja majka: opowiesz

Gość ja majka
tak w skrucie tylko..tego samego dnia i mniej wiecej o tej samej godzinie jak moja babcia zmarla wieczorem poczulam jak juz lezalam w lzoku jak ktos przechodzi przez moj pokuj, takii lekki powiew i szum..przestraszylam sie troche i wiedzialam ze cos jest nieta. A wtedy jeszcze nie wiedzialam o smierci babci, dopiero nast dnia sie dowiedzialam i skojarzylam oba fakty ze soba... Innym razem w nocy ciagle sama otwierala mi sie lodowka w koncu przytrzasnelam ja krzeslem zeby sie nie otwierala...rano wstaje a ona otwarta. Mieszkam sama z mezem, wiec to stalo sie samo. Nast dnia dowiedzialam sie ze dziadek mojego meza zmarl tej nocy.