Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość iwika1987

Pytanie głównie do Panów. Choć nie tylko.

Polecane posty

Gość iwika1987

Witajcie, niedlugo planujemy zaręczyny. Mój Mężczyzna chce dostać ode mnie obrączkę zaręczynową i tu mam problem, bo ciężko znaleź coś fajnego i w jego rozmiarze . Doradźcie mi proszę czy któraś z tych by Wam się podobała. Proszę bardzo o pomoc. 1) http://www.tytanowa.pl/p/pl/56/obraczka+meska.html 2) http://www.yes.pl/bizuteria/wszystko/niego-cena_100_300-termin_od_10_dni/35574-tytanowa-obraczka-z-brylantem-AY-Y-000-MEN-T19004 3) http://www.fashionplato.com/product/index/product_id/38847

Mężczyzna chce dostać obrączkę zaręczynową... Kto komu się oświadcza?

Gość iwika1987
RubinowaDamaTwoja Dziękuje za odpowiedź :) :) On mi oczywiście. Ale, gdy ja będę mieć od niego pierścionek, później On dostanie ode mnie obrączkę.

Gość iwika1987
Pomóżcie prosze :)

Gość iwika1987
Dziękuje m_a_y :)

Gość iwika1987
Może jeszcze ktoś się wypowie.. Prosze... :)

Gość tylko 3 wedlug mnie
1 - zbyt zwykla i delikatna 2 - ladna ale jesli bylaby BEZ kamienia

nie no zdecydowanie trzecia, jak dla faceta najbardziej odpowiednia. Takie jest moje zdanie:)

Gość iwika1987
Racja, kamień to fak niebardzo dla faceta. Dziękuje guess_who, wredna suka chyba ze mnie, tylko 3 wedlug mnie. Może ktoś jeszcze mi coś dopowie :)

Gość Błekitno oka
Zdecydowanie 3 konkretna i męska bez zbędnych świecidełek...co nie wszystkim się podoba

Gość iwika1987
Dziekuje :)

Srebrna obrączka to obciach dla faceta To było dobre jakies 15 lat temu ale nie teraz ... Chcesz żeby sie kumple z niego śmiali

Gość iwika1987
No nie chce oczywiście. Ale ona jest srebrna, tylko tytanowa. Regres to jaka powinna być?

Gość iwika1987
Złota mówisz? Myślałam, że złota to już na ślubie, i dlatego chciałam coś innego niż złotą. Ale może się mylę..

Regres to jaka powinna być?" Odpowiem tak Jesli ma to być obraczka dla faceta? To tylko ze ZLOTA i to po slubie :)

to jak chcesz obraczke dopiero na slub to kup Mu teraz na zareczyny jakis fajny motor !!! :)

Gość iwika1987
Jak już myślałam, że już coś wiem i się zdecydowałam na 3 to teraz znowu już nie wiem. Regres. Mój mężczyzna sam chce mieć obrączkę przed ślubem. Tylko ja go nie pytałam z czego ma być. Mój błąd.

Gość iwika1987
luki69 dla niego fajnby motor to musiałby to być jakiś ekstra chopper :) Przez ścigacze już dawno przeszedł i już teraz nie jeździ. A chopper to byłby cenniejszy ode mnie :P

Regres. Mój mężczyzna sam chce mieć obrączkę przed ślubem." ale po co mu tO?

to kup Mu choppera i bedziesz widziala przed slubem kogo bardziej kocha :)

Gość pewnie kryptogej
dlatego

Gość iwika1987
Hmm.. Jakby to napisać. On chce być tak jak ja, " zarezerwowany". Nie wiem czy to jest dobre określenie tego. Ale inaczej nie wiem jak to napisać. Ale wydaje mi się, że poprosu lubi takie rzeczy, a tak to będzie miał powód, aby nosić ją.

Gość iwika1987
luki69 to najpierw bym musiała siebie w zastaw chyba gdzieś oddać, a i tak nie wiadomo czy by wystarczyło :P

. On chce być tak jak ja, " zarezerwowany"." hahahahahaha :D dobre :D bez tego mogły by go inne uwieść :D Ale wydaje mi się, że poprosu lubi takie rzeczy" wydaje ci sie ? czy wiesz ze to lubi? Bo jesli ci sie wydaje to ja bym na twoim miejscu bardziej upewnił sie czy nie ma innych ciągotek niż hetero ;) i koniecznie sprawdź czy nie ma dziurek po kolczykach w uszach :P